Rüyada yağmur görmek ne anlama geliyor? Rüyada yağmur görmenin tabiri

Rüyada yağmur görmek ne anlama geliyor? Rüyada yağmur görmenin tabiri

Rüyada yağmur görmek, rüyayı gören kişinin hayatını zorlaştıran bir olaydan sıyrılacağına ve rahat bir nefes alacağına delalet eder. Rüyada yağan yağmurun şekline göre faklı anlamlara sahip olan rüyada yağmur görmekle alakalı en ayrıntılı rüya tabirlerini karar.com’da bulabilirsiniz.

 

Rüyada yağmur görmek, düşmanlıkların son bulacağına işaret eder. Siyah yağmur görmek, sağanak yağmur görmek, şiddetli yağmur görmek ise başka anlamlar taşır. Haberimizde rüyada yağmur görmekle alakalı en ayrıntılı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

RÜYADA YAĞMUR GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada yağmur görmek, rüya sahibinin daralmasına neden olan sıkıntılı bir surumdan kolaylıkla çıkacağına ve kişinin rahat bir nefes alacağına delalet eder. Rüyada yağmur görmek aynı zamanda iş hayatında bir süredir devam eden durgunluğun yerini harekete bırakacağına ve kişinin kazancının yeniden bollaşacağına işaret eder.

Rüyada yağmur görmek, rüyayı gören kişinin çalışma hayatında başarılarından dolayı kıskanılan biri olacağı şeklinde de yorumlanır. Rüyada yağmur yağdığını görmek ise, yağmurun Allah’ın rahmeti olmasından dolayı genellikle hayırlı anlamlara sahiptir. Rüyasında yağmur yağdığını gören kişi hayatının her alanında başarılara imza atar.

SİYAH YAĞMUR GÖRMEK

Rüyada siyah yağmur görmek, kimi rüya yorumcularına göre, sıkıntı ve hastalığı temsil eder. Ancak olumlu anlamlara da gelen rüyadaki siyah yağmur, üzüntülerin son bulup yerine mutluluk geleceği şeklinde de yorumlanır.

SAĞANAK YAĞMUR GÖRMEK

Rüyada sağanak yağmur görmek, pek hayırlı anlamlar taşımaz. Rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda yaşayacağı zararlara işaret eder. Rüyasında sağanak yağmur gören kişi, çevresindeki kişilerle birtakım anlaşmazlıklar yaşar ve sıkıntılı zamanlar geçirir.

19-11/30/ruyada-yagmur-gormekjpgg.jpg

ŞİDDETLİ YAĞMUR GÖRMEK

Rüyada şiddetli yağmur görmek, bereketi temsil eder. Rüya sahibinin hayatının ol kazançlı ve bolluk bereket içinde olacağı ailesi içinde de huzurun hâkim olacağı anlamını taşır. Rüyasında şiddetli yağmur gören kişinin yaşamında hayırlı olaylar yaşanır, kişi başarıdan başarıya koşar.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

YAĞMURUN SADECE KENDİ EVİNE YAĞDIĞINI GÖRMEK

Rüyada yağmurun sadece kendi evine yağdığını görmek, kişinin hanesinde yaşayanlara müjdeli haberler geleceğine delalet eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN