Rüyada yıldız görmenin yorumu | Rüyada yıldız görmek ne anlama geliyor?

Rüyada yıldız görmenin yorumu | Rüyada yıldız görmek ne anlama geliyor?

Rüyada yıldız görmek, bilge kişiyi temsil eder. Rüya sahibinin şans ve bahtının açık olacağına işaret eden rüyada yıldız görmekle ilgili en ayrıntılı rüya tabirlerini ve tüm bilmeniz gerekenleri karar.com olarak bir araya getirdik…

 

Rüyada yıldız görmek, rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşeceğine ve hayat boyu şansının açık olacağına işaret eder. Elinde yıldız görmek, yıldız kaydığını görmek ve gökyüzünde yıldızların kaybolduğunu görmek gibi farklı rüyaların tabirleri haberimizde…

RÜYADA YILDIZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada yıldız görmek, görülme şekline göre pek çok farklı şekilde tabir edilmektedir. Ancak genel anlamıyla, şans ve bahtın açık olacağı anlamını taşır. Rüyada yıldız gören kişi, arzu ettiği, hayalini kurduğu ne varsa elde eder.

Rüyada yıldız görmek aynı zamanda, rüya sahibinin şerefli, onurlu ve değerli bir kimse olduğuna delalet eder. Rüyada görülen büyük yıldız, insanlar içinde önemli yere sahip kimselere, küçük yıldızlar ise, asker veya sıradan kişilere işaret eder.

ELİNDE YILDIZ GÖRMEK

Rüyada elinde yıldız görmek, rüyayı gören kişinin hayırlı ve kıymet bilir bir evlada sahip olacağı anlamını taşır.

YILDIZ KAYDIĞINI GÖRMEK

Rüyada yıldız kaydığını görmek, rüya sahibinin yaşayacağı terslikler nedeni ile maddi kayıplar yaşayacağına delalet eder.

BİR YERE YILDIZ DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada bir yere yıldız düştüğünü görmek, yıldızın düştüğü yerdeki insanların başına gelecek bela ve musibetler olarak yorumlanır.

GÖKYÜZÜNDE YILDIZLARIN KAYBOLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada gökyüzünde yıldızların kaybolduğunu görmek, olumsuz anlamlara sahiptir. Bu rüya, sağlık problemleri, maddi açıdan yaşanan kayıplar ve ölüm anlamlarını taşır.

BÜYÜK BİR YILDIZIN SÖNDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada büyük bir yıldızın söndüğünü görmek, insanlar içinde önemli bir yere sahip bir şahsın hayatını kaybedeceği şeklinde yorumlanır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KÜÇÜK YILDIZLARI TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada küçük yıldızları topladığını görmek, rüya sahibinin insanlar içinde üne kavuşacağına delalet eder.

20-02/15/bob_star_-_m45_carranza_field_-by.jpg

YILDIZA BİNDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada yıldıza bindiğini görmek, rüya sahibinin devlet kapısında bir işe gireceğine işaret eder. Bununla birlikte yıldıza bindiğini gören kişi, devlet tarafından hayırlı bir gelişme ile karşılaşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN