Rüyada zeytin görmek iyi midir kötü müdür? Rüyada zeytin görmenin tabiri

Rüyada zeytin görmek iyi midir kötü müdür? Rüyada zeytin görmenin tabiri

Rüyada zeytin görmek, kısmet, bereket, bolluk, ilim ve mal mülkü temsil eder. Rüyasında zeytin gören kişi bekarsa evlenir, evli ise çocuk sahibi olur, öğrenci ise ilmi artar. En ayrıntılı rüya tabilerini karar.com’da bir araya getirdik…

 

Rüyada zeytin görmek, çok hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüya
sahibinin hem iş hayatında hem de özel hayatında bahtiyar olacağına işaret eder. Rüyada zeytin yığını görmek, acı zeytin görmek ve bozuk zeytin görmek gibi rüyaların tabirleri haberimizde…

RÜYADA ZEYTİN GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada zeytin görmek, kimi yorumculara göre, huzur ve mutluluk dolu bir evliliğe işaret ederken, kimilerine göre ise, maddi kazanç olarak yorumlanır. Rüyasında zeytin gören kişinin zengin olacağı ve çok zeki bir evlada sahip olacağı anlamlarını da taşır. Bununla birlikte, rüyada zeytin görmek, kişinin iş yaşamında çok başarılı olacağına ve bunun sonucunda büyük kazanç elde edeceğine delalet eder. Ancak kişi, bu başarıyı elde etmek için çok çalışması nedeniyle yordun düşer ve ancak bir süre tatil yaptıktan sonra çalışmaya geri döner.

Rüyada zeytin görmek, kişinin kazancının artacağı şeklinde yorumlanır. Bu kazanç maddi anlamda olup zenginlik getirdiği gibi, kişinin özel yaşamında da kendini gösterir. Kişi, çevresi tarafından sevilen ve takdir edilen biri haline gelir.

ZEYTİN YAĞINI GÖRMEK

Rüyada zeytin yığını görmek, rüya sahibinin bir süredir hayatında bulunan problemleri aşarak yeniden rahata ereceğine işaret eder. Bununla birlikte bu rüya, kişinin aşk hayatının çok uzun süreli olacağı ve çalışma hayatında çok başarılı işlerde bulunacağı şeklinde yorumlanır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

ACI ZEYTİN GÖRMEK

Rüyada acı zeytin görmek, rüya sahibinin çalışma yaşamında yaşadığı kötü gidiş ve kayıplar nedeniyle çöküntü yaşayacağı, rahatının bozulacağı ve mal mülk kaybedeceği şeklinde yorumlanır.

19-12/07/zeytin.jpg

BOZUK ZEYTİN GÖRMEK

Rüyada bozuk zeytin görmek, rüyayı gören kişinin, hayatında birtakım problemlerin baş göstereceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet eder. Rüyasında bozuk zeytin gören kişinin hayatında karşısına ne çıkarsa çıksın sakinliğini koruması gerektiği anlamını taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN