Rüzgar Erkoçlar kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?

Rüzgar Erkoçlar kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?

Magazin dünyasının konuşulan isimlerinden Rüzgar Erkoçlar, yeniden gündemde... Rüzgar Erkoçlar kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevapları merak ediliyor. Rüzgar Erkoçlar biyografisi ve tüm detaylar haberimizde...

Rüzgar Erkoçlar cinsiyet değiştirme ameliyatı olduktan sonra evliliği ve sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

"Rüzgar Erkoçlar kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?" sorularının cevapları ise sıklıkla merak ediliyor.

İşte Rüzgar Erkoçlar hakkında merak edilen soruların yanıtları...

RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

33 yaşındaki Rüzgar Erkoçlar 26 Mart 1986'da İstanbul'da Nil Erkoçlar olarak doğdu. Bir ablası ve bir kız kardeşi olan 1,71 boyundaki Erkoçlar 2017'nin Eylül ayında Tuğba Beyazoğlu ile evlendi.

İstanbul Suadiye Lisesi'nden 2002 yılında mezun oldu. TÜRVAK Vakıf Okulu'nda liseyi bitirdikten sonra Sinema Oyunculuğu okumaya başladı.

19-07/22/ruzgar-erkoclar-3.jpg

 REKLAMLARDA VE DİZİLERDE ROL ALDI

Rüzgar Erkoçlar 10 yaşından itibaren reklam filmleriyle başlayarak televizyon dünyasında çeşitli projelerde yer aldı. 2002 yılında Nil Erkoçlar olarak Molped reklamında; Tuba Büyüküstün, Hülya Avşar, Yasemin Ergene ve Hande Katipoğlu ile birlikte ekranlardaydılar.

Erkoçlar aynı yıl içinde Berna Laçin'in başrolü oynadığı "Seni Yaşatacağım" adlı dizide ve 2004 yılında Kadir İnanır'ın başrolde olduğu "Bütün Çocuklarım" adlı dizide rol aldı.

SUNUCULUK YAPTI

Sine Show adlı programında sunuculuk yapan Rüzgar Erkoçlar, 2010 yılında Cem Yılmaz'la birlikte "Türk Telekom" reklamında rol aldı. 

2013 YILINDA CİNSİYET DEĞİŞTİRME AMELİYATI OLDU

Rüzgar Erkoçlar (Nil Erkoçlar), 2013 yılının başında ameliyat olarak erkek oldu ve Rüzgar Erkoçlar adını aldı. Açıklamalarından birinde "iki yıldır hormon tedavisi gördüğünü ve üç hafta önce de cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini" söyledi.

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN