Saatlerin arasına bir yüzük gizledik! Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olan insanlar gizli saati buluyor! Yapabilir misin?

Saatlerin arasına bir yüzük gizledik! Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olan insanlar gizli saati buluyor! Yapabilir misin?

Bu heyecan verici optik illüzyon resminde, saatler arasında gizli bir yüzük ve göz önünde duran saatler vardır. Gizli yüzüğü 11 saniye veya daha kısa sürede fark ederseniz, insanların %2'sinden birisiniz demektir. Şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyerek dikkat becerilerinizi açığa çıkarın.

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Gerçek, fizyolojik ve bilişsel olmak üzere üç tür optik yanılsama vardır.

Netizenler, zaman geçirmenin ve entelektüel hünerlerini arkadaşlarına ve akranlarına göstermenin büyüleyici bir yolu olduğu için yeni optik illüzyon problemlerini çözmekten keyif alıyor.

Çalışmalar, optik illüzyonların konsantrasyon ve gözlem becerilerini geliştirmeye de yardımcı olduğunu göstermektedir. Gözlem becerilerinizi şimdi geliştirmek ister misiniz? O zaman bu hızlı optik illüzyon mücadelesine katılın.

1-014.jpg

YÜZÜĞÜN NEREDE OLDUĞUNU 11 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Aşağıda paylaşılan görüntü, sosyal medya üzerinde tıklanma rekorları kırdı. Bu görüntüde, tüm resmi kaplayan çeşitli saat tasarımlarını görebilirsiniz.

Adından da anlaşılacağı gibi saatlerin arasında saklanan bir yüzüğü bulmanız gerekiyor ve bunun için sadece 11 saniyeniz var.

Optik illüzyon içeren meydan okumalar, hem zekanızı hem de gözlem becerilerinizi değerlendirmenin iyi bir yoludur. IQ'nuzu değerlendirmenin tek yöntemi bu değildir, ancak bunu yapmak için iyi bir yaklaşım olduğu düşünülmektedir.

Gerçek IQ seviyelerinizin ne olduğunu gerçekten anlamanız gerekiyorsa, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri, IQ'nuzu belirlemenin ideal yoludur.

YÜZÜK NEREDE SAKLANIYOR?

Bu optik yanılsama sorununu çözmenin anahtarı, görüntüyü dikkatlice gözlemlemektir. Yüzük bu görüntünün herhangi bir yerinde olabilir ve iyi gözlem becerisine sahip bir kişi, zaman sınırı içinde yüzüğü bulabilir.

Zaman yakında tükenecek. Acele etsen iyi olur. Yüzüğü gördün mü? Fazla zaman kalmadı. Ve.. Son birkaç saniye kaldı. Üç.. İki… Bir…. Süre doldu.

ZEKA BULMACASI CEVABI İÇİN AŞAĞIYA GÖZ ATIN

Kaçınız yüzüğü fark edebildi? Mücadeleyi başarıyla tamamlayanlar, mükemmel gözlem becerileri için bir alkışı hak ediyor. Yüzüğün nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? Çözüm için okumaya devam edin.

Yüzük, kirli beyaz renkli bir saatte görülebilir. Daha kolay tanımlama için kırmızı ile daire içine alınmıştır.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN