Saba Tümer'den 'evlilik' açıklaması: Ben hep kendi yolumu seçtim

Saba Tümer'den 'evlilik' açıklaması: Ben hep kendi yolumu seçtim

Sunucu Saba Tümer, neden evlenmediğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tümer, "Ben de bilirdim zengin bir adam bulup evlenmeyi... Son derece güzel bir kadınım. Bir erkeğe biraz 'canım cicim' deyince zaten kafalıyorsun. Ama ben hep kendi yolumu seçtim" dedi.

Kahkahasıyla tanınan sunucu Saba Tümer, evlilik hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Posta gazetesine konuşan Tümer, evliliği ayrı evlerde deneyimlemek istediğini belirterek, "Ben de bilirdim zengin bir adam bulup evlenmeyi... Son derece güzel bir kadınım. Bir erkeğe biraz 'canım cicim' deyince zaten kafalıyorsun. Ama ben hep kendi yolumu seçtim" diye konuştu.

"İYİ Kİ ÇOCUK YAPMADIM"

Kendisine 'neden hiç çocuk yapmadınız' sorusunun sorulmasından rahatsız olduğunu söyleyen Tümer, "Özgürlük hayattaki en büyük lüks. Bırak, “Keşke yapsa mıydım?” demeyi, “İyi ki yapmamışım” diyorum. Geçenlerde biri, “Yapsan yaşlanınca sana bakacak biri olacaktı?” dedi. Çocuk mu yapıyorsunuz yoksa kendinize bakıcı mı arıyorsunuz? Paran varsa zaten herkes bakıcı" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN