Farklı sayıyı sadece onlar bulabiliyor! Resimdeki farklı sayıyı 6 saniyede bulanların IQ'su 120'yi aşıyor

Farklı sayıyı sadece onlar bulabiliyor! Resimdeki farklı sayıyı 6 saniyede bulanların IQ'su 120'yi aşıyor

Ne kadar zekisiniz? Hızlıca zekanızı test etmek için bu eğlenceli bulmacayı şimdi deneyin. Yapmanı gereken tek şey bu sayı havuzunda farklı olan tek sayıları bulmak. Aynı zamanda bu resim bulmacasıyla gözlem becerilerinizi ve doğruluğunuzu test edin. Zamanlayıcı başlıyor.

Bu inanılmaz sayı tabanlı zeka oyunu ile Çarşamba günü bilgeliğinizi test edin. Zeka Oyunları, genellikle matematiksel bir denklemle değil, yaratıcılıkla çözülen bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Yeterince açıklama yaptığımıza göre, şimdi biraz harekete geçin ve bu sayı tabanlı bulmacada farklı olan sayıları bulun. Zamanlayıcı açık.

1-011.jpg

BU RESİMLİ BULMACADAKİ FARKLI OLAN SAYILARI BULABİLİR MİSİN?

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşım da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, sayısal bulmacadaki farklı olan sayıları bulmak için keskin gözlerinizi ve harika gözlem becerilerinizi kullanmalısınız. Cevap hemen önünüzde olmasına rağmen, aynı basamaklardan oluşan labirent, görevi zahmetli hale getiriyor.

Adına sadık bu zeka bulmacası sizin için zor olabilir. Ancak yine de iki kez denemeden cevabı aramayın.

FARKLI SAYILAR NEREDE GİZLENİYOR?

Mantığa dayalı bir düşünme bulmacası, esasen bir beyin jimnastiğinin ne olduğudur. Zihinsel egzersiz eleştirel sezgiyi ve problem çözme becerilerini geliştirecektir. Sonuç olarak, her denemeden sonra muhakeme etme ve karar verme konusunda daha yetenekli hale geleceksiniz. Kullanıcıların buradaki amacı, bu sayısal bulmacadaki tek sayıyı bulmaktır. Kolay değil mi? Ama en kötüsü, sadece 10 saniyenizin olması.

ZEKA BULMACASI CEVABI İÇİN AŞAĞIYA GÖZ ATIN

Resme yakından bakın. Resimde toplam 11 sütun ve 8 satır var yani biri farklı olmak sayı olmak üzere toplam 88 rakam. Cevabı kaçırmamak için tüm satırları ve sütunları geçtiğinizden emin olun.

Sayısal bulmacadaki hatayı başarıyla bulduysanız tebrikler. Ancak cevabı hala bulamıyorsanız veya kafanız karışıyorsa, görseldeki 6. satıra ve 3. sütuna gidin. Yine de mücadele ediyor musun? O zaman lütfen cevabı bulmak için aşağıdaki resme bakın.

2-012.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemeye devam edin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (51)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
51 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN