Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi | Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler?

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi | Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler?

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi bakanlığın ilkokul mezunu 5 bin personel alacağını duyurmasından sonra merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı personel alım şartları neler? Sağlık Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? İşte bir bakanlık bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların merak ettiği her şey...

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi ne zaman?  Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler? soruları vatandaşların gündeminde. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çeşitli kademelerde görevlendirilecek personel alımı yapacak. 5 bin ilkokul mezunu personel alacağını duyuran bakanlık konu ile ilgili ayrıntıları da kamuoyu ile paylaştı. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar... 

2018 yılı içinde görevlendirmek üzere Sağlık Bakanlığı 5 bin personel alımı yapacak. Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları ve başvuru tarihi hakkındaki detaylar personel ilanına başvurmayı düşünen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIM BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Adaylar başvurularını İşkur üzerinden yapacak. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları 4 Eylül’de başlayacak ve 13 Eylül’de sona ercek.  

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İÇİN NEREYE BAŞVURULACAK? 

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularını 4 - 13 eylül tarihleri içinde yapılmaktadır. İŞKUR sayfası üzerinden www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. İlgili ilan için herhangi bir öülakat yapılmayacak olup değerlendirmeler Kura çekimi ile yapılacaktır.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İÇİN TIKLAYIN 

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartlarından ilki 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak.

18 yaşını doldurmuş olmak

En az ilköğretim mezunu olmak

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak

Engelliler için ilan edilen kadroya başvuran adaylar, durumlarını ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla belgelendirmeleri gerekmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN