Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil bıçak altına yattı: Sevenleri üzüntüye boğuldu

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil bıçak altına yattı: Sevenleri üzüntüye boğuldu

Son dönemde TikTok videolarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, apandisit ameliyatı oldu. Erbil'in yakın arkadaşlarından Ercan Avşar, ünlü şovmenin ameliyat olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, Son olarak 2021 yılında vizyona giren 'Hababam Sınıfı Yaz Oyunları'nda rol almıştı. Hollywood yapımı “The Hope” (Umut) ile beyazperdeye dönecek ünlü oyuncu 2023 yılında vizyona girecek filmde Alzheimer hastası bir babayı canlandıracak.

Geçtiğimiz günlerde ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlanan ve yönetmenliğini Cem Yılmaz'ın yaptığı 'Erşan Kuneri' hakkındaki açıklamalarıyla sosyal medyada gündem olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bıçak altına yattı.

Son dönemde TikTok videolarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'in yakın arkadaşlarından Ercan Avşar, ünlü şovmenin ameliyat olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Erbil'in apandisit ameliyatı olduğunu duyuran Avşar, 65 yaşındaki şovmenin sağlık durumunu hakkında da sevenlerini bilgilendirdi.

mem2.jpg

''APANDİSİT AMELİYATI OLDU, DURUMU ÇOK İYİ''

Avşar, Erbil'in fotoğrafını paylaşıp altına ise "Babacım Apandisit Ameliyatı oldu. Refakatçı oldum. Eve geldik. Durumu çok iyi şükür. Pazartesi seti var, dinleniyor. Herkese selamı var" notunu düştü.

Ekran görüntüsü 2022-10-19 123539

"HELAL OLSUN. ALLAH RAZI OLSUN"

Mehmet Ali Erbil ise ameliyat sonrası kısa bir videosunu yayınladı. Erbil, yaptığı paylaşımda "Yakınlarım, dostlarım, sanatçı arkadaşlarım hepsi ziyaretime geldiler, sağolsunlar... Teşekkür ederim. Ailem hep yanımdaydı. Çocuklarım bir gün bile beni yalnız bırakmadılar. Refakatçi olarak da kalıyorlardı. Hemşireler de kalıyordu, 24 saat nöbetçilerdi. Ama bir tane arkadaşım vardı. Onun vefakarlığını, sadakatini hiç unutmayacağım, dostluğunu hiç unutmayacağım. Hemşire olmadığında, akrabalarım kalmadığımda Ercan orada. Refakatçi yatağında yatıyor, helal olsun. Allah razı olsun ondan" dedi.

​​​​​​​mem.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN