Sağlıkta devrim gibi yeni sistem! 81 ilde başlıyor, Bakan Koca hastanelerde olacak yeni değişikliği açıkladı

Sağlıkta devrim gibi yeni sistem! 81 ilde başlıyor, Bakan Koca hastanelerde olacak yeni değişikliği açıkladı

Özel gereksinimli bireyleri ilgilendiren açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Fahrettin Koca devrim niteliğindeki uygulamanın detaylarını paylaştı. İşte konu hakkındaki detaylar…

Özel bireyler için geçerli olan uygulama hakkındaki detayları paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, acil serviste daha iyi hizmet alabilmeleri için Kayseri, Samsun, Erzurum ve Muğla'nın pilot il seçildiğini açıkladı. Özel gereksinimli bireyler ‘Engelsiz Acil Servis’ uygulamasıyla daha iyi şartlarda Sağlık hizmetinden yararlanabiliyor. İşte konu hakkındaki detaylar…


SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA DETAYLARI PAYLAŞTI


Özel bireylerin daha iyi şartlarda sağlık hizmetinden yararlanabilmesi için yeni uygulamanın detayları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı. ‘Engelsiz Acil Servis’ adı altında hizmete geçirilen yeni uygulama için pilot iller Kayseri, Samsun, Erzurum ve Muğla seçildi. Uygulamanın 81 ilde hizmete geçeceğini açıklayan Fahrettin Koca, devlet hastaneleri içerisinde kurulacak olan özel birimlerle nitelikli bir sağlık hizmeti yapılacağını açıkladı.
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Fahrettin Koca yeni hizmet için şu ifadeleri kullandı:

fahrettin-koca-aciklama-1.jpg


“Özel gereksinimli hastalarımıza yönelik ‘Engelsiz Acil Servis’ hizmeti başladı. Muğla, Erzurum, Samsun ve Kayseri’de seçilen hastanelerde başlayan pilot uygulamada, hastalar acil sağlık hizmetlerini özel birimden alıyor. Uygulamayı, yıl içinde 81 ilde hayata geçirmeyi hedefliyoruz”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN