Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşım ile aşı karşıtlarını tiye aldı

Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşım ile aşı karşıtlarını tiye aldı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, aşı karşıtlarını kızdıracak bir paylaşım yaptı. Gökbakar, 'Bakın ne haldeyim! Sorumlusu kim bunun? Tabii ki, Küresel Güçler... ' dedi.

Sosyal meselelere karşı duyarsız kalmayan Şahan Gökbakar, geçtiğimiz ay Türkiye'nin çeşitli illerinde meydana gelen orman yangınlarına karşı canla başla mücadele ederek halkın büyük takdirini kazanmıştı.

Sosyal medya hesabından zaman zaman esprili paylaşımlar yapan Gökbakar, bu kez de yaptığı paylaşım ile aşı karşıtlarını tiye aldı.

'BAKIN NE HALDEYİM! SORUMLUSU KİM BUNUN'

Gökbakar Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 'Bu sabah baş ağrısı, ışığa-sese aşırı duyarlılık ve ishal şikayetleriyle uyandım. Bakın ne haldeyim! Sorumlusu kim bunun? Tabii ki, Küresel Güçler... Hücre çekirdeğime etki edip beni bu hale getirdiniz de elinize ne geçti? Büyük oyun, büyük oyun dediğiniz bu muydu? Çipleseydiniz daha iyiydi... Allah sizi bildiği gibi yapsın Bill Gates ve küresel arkadaşları...' ifadelerini kullandı.

fgkfgjgjghdfhdfh.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN