Şahan Gökbakar'dan 'evi için yardım istiyor' yorumlarına sitem

Şahan Gökbakar'dan 'evi için yardım istiyor' yorumlarına sitem

Günlerdir Muğla'nın Marmaris ilçesindeki yangınlarla canla başla mücadele eden Şahan Gökbakar, 'yardım çağrılarını kendi mülkü için yaptı' eleştirilerine yanıt verdi.

Şahan Gökbakar yangınla mücadele eden ünlü isimlerin başında geliyor. Son günlerde açtığı canlı yayınlarla yetkilerden yardım isteyen ve yangın söndürme çalışamalarına katılan Gökbakar, sosyal medyada bazı suçlamalara maruz kaldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Gökbakar'ın yardım çağrılarını Marmaris'teki kendi mülkünü kurtarmak için yaptığını dile getirdi. Ünlü isim ise bu suçlamalara sessiz kalmayarak cevap verdi.

sahannnn222gjkgk.jpg

“O GÜN GELDİĞİNDE KİMSEDEN YARDIM İSTEMEYECEĞİM”

Gökbakar, “Yangın çıktığında eşimle İstanbul’daydık. Eşime, burada olmak istediğimi söyledim. Bin adet yangın söndürücü getirdim, dağıttım. Kendi evimin etrafında yangını söndürecek su pompaları aldım. Evim yangın tehlikesi taşımıyor ama gereken önlemleri aldım. Evimin yandığını görmek isteyenler için de o gün geldiğinde kimseden yardım istemeyeceğim” ifadelerini kullandı.

sahannicccghkghk-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN