Samimiyetleri İle Herkesi Büyüleyen Burçlar Hangisi! Onların Yanında Kendinizi Daha Rahat Hissedeceksiniz

Samimiyetleri İle Herkesi Büyüleyen Burçlar Hangisi!  Onların Yanında Kendinizi Daha Rahat Hissedeceksiniz

Partnerinizi yada arkadaşlarınızı tanımak için burçlardan faydalanabilirsiniz. Samimiyeti seven, içten olan burçlar bakın hangileri?

Burçlar insan hayatında büyük bir öneme sahip. Burçlar birçok insanın yaşamına yön verir. Genelde iyi niyetli olan kişiler sabırlı ve anlayışlıdır. Bu kişiler kaos ortamından ve gerginlikten hoşlanmazlar. Herhangi bir ortama girdiklerinde kısa sürede kaynaşır ve samimi ilişkiler kurarlar. Peki en samimi olan burçlar hangisidir?

basliksiz-27.jpg

BALIK

Samimiyetin vücut bulmuş halidir. Çok vefalı ve oldukça sadıktır. Çok güzel güler, gülüşünü unutamazsınız. İçi dışı bir olan burçtur. Dostlarına çok değer verir.

YAY

Samimiyet abidesidir. Sevimlidir. Çok şanslıdır. Sevdiklerine zaman ayırmasını bilir. Yanındayken zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsınız. Dostları onun evi gibidir. Sevgiyi çok hak ediyor. Son derecede merhametlidir.

KOVA

Samimiyetsiz insanlarla anlaşamaz. Herkese dostum demez. Sosyal medyada takılmayı sever. Gülüşü ve bakışı ile çok şey anlatır. Yapmacıklığa tahammülü yoktur. Sevdiği kişilere karşı oldukça samimiyeti ilerletirler.

basliksiz-28.jpg

TERAZİ

Kendisi ağlar ama başkasını ağlatamaz. Hisseder ama söyleyemez. Bu zamana kadar bazı gereksiz insanları başına taç etti. Egolu değildir. Doğuştan cooldur. Kimsede kusur aramaz. Birisini severse çok sever. Ukala insanlarla işi olmaz. Sadece sevdiği ve güvendiği kişilere karşı samimidir.

BAŞAK

Herkese her şeyi anlatmaz. Başakların gönlünü almak çok zor. Aşırı ısrardan nefret eder. Paylaşmayı sever. Ukala insanlarla işi olmaz. Yapmacıklığa tahammülü yok. Her şeyin en güzeline layık.

YENGEÇ

Yengecin sevgisi özeldir. Sevdi mi çok temiz sever. Sevdiklerine karşı çok sadık ve asla sevdiği kişileri üzmez. Çok iyi arkadaş ve dostlardır. Güzel anıları, hatıralı unutmaz. Yengeç içime doğdu diyorsa o şey er yada geç çıkar.

basliksiz-29.jpg

BOĞA

Hayat felsefesi; tek başıma olmaktan korksaydım çoğu kişiye iyi davranırım. Akıl okumayı sever. Zor güvenir ve güvendiği kişiye toz kondurmaz. Güçlü insanlar genellikle tek başına olur, boğa burcu gibi. Morali bozukken bile başkalarını biraraya toplamaya çalışır.

KOÇ

Kırgın bir koç, saatlerce günlerce konuşmadan sizinle aynı evde yaşayabilir. Aşırı inatçıdırlar. İnat meselesi uğruna kendi burnunun dikine gitmeyi çok sever. Bazı insanlar koç burcunun her şeyiydi, şimdi ise hiç olmayı seçtiler. Sinirliyken sadece kendi kendine konuşunca rahatlıyor.

ASLAN

Çok güçlü çünkü zayıflıklarının farkında. Tavrı karakteri bakışı değişmez. Birisine karşı saygıda kusur etmez. Temiz kalpli ve iyi niyetlidir. Sevilmesi ve değer verilmesi gereken burçtur.

İKİZLER

Sevdi mi bir kere sever. Sildi mi bir kere siler. Mucize bir burçtur. Kendini acındırmayı sevmez. Evlilikte çok güzel eştir. İnanılmaz derecede çılgındır.

OĞLAK

Kalbi çok temizdir. Kimseyi yarı yolda bırakmaz. Dostum dediği insanlara çok güvenir. Çok hassastır, belli etmez. Paylaşmayı sever. Nasip ve kısmete inanır. Mütevazi olmak onun hayatının felsefesidir.

AKREP

Konuşmayı sever ama herkesle değil. Bir sözü bir kez söyler. Asla pes etmez. Yapılanı unutmaz. Temiz kalplidir. Çok ama çok sabırlıdır. Her şeyden önce çok vicdanlıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN