Sapık Sinan tutuklandı mı, itiraf mı etti? Müge Anlı Sapık Sinan olayı hakkında son dakika gelişmeleri

Sapık Sinan tutuklandı mı, itiraf mı etti? Müge Anlı Sapık Sinan olayı hakkında son dakika gelişmeleri

ATV'nin gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te uzun zamandır kayıp Arife Gökçe dosyası ele alınıyor. Dosyanın baş şüphelisi olan Sapık Sinan tüm Türkiye'yi hayrete düşüren açıklamalar yaparken, bugün gelen son dakika haberinde Sinan'ın tutuklandığı ortaya çıktı. Peki, Sinan Sardoğan suçunu kabul etti mi? Sinan Sardoğan tutuklandı mı? İşte, Sapık Sinan Sardoğan olayıyla ilgili tüm gelişmeler...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan kayıp Arife Gökçe olayında yeni bir gelişme meydana geldi. Arife Gökçe'yi kaçırdığı iddia edilen Sinan Sardoğan çıkan gözaltı kararı ile tutuklandı. Gözaltına alınırken neden tutuklandığını bilmediğini söyleyen Sapık Sinan, yüzlerce kişiye attığı cinsel içerikler mesajlardan dolayı pişmanlık duyduğunu ve korktuğunu söyledi.

MÜGE ANLI SAPIK SİNAN OLAYINDA NELER OLDU?

Tokat'ta kayıplara karışan 64 yaşında ki Arife Gökçe'den 1 aydır haber alınamıyor. Yaşlı kadına ne olduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılırken, Gökçe'yi kaçırdığı düşünülen köylüsü Sinan'ın hem kayıp kadına hem de yüzlerce kişiye cinsel içerikli mesaj atarak taciz ettiği ortaya çıktı.

Beş çocuk annesi olan Arife Gökçe, oğlunun sınıf arkadaşı olan ve kendisine anne diye hitap eden Sapık Sinan'ın tacizlerine maruz kaldı. 64 yaşında olan kadın, 1 ay önce eşine tavuk pişirirken aniden kayboldu. Her yerde aranmasına rağmen Arife Gökçe'den hiçbir ize rastlanılmadı.

Gökçe'nin kaybıyla ilgili soruşturma derinleştirildiğinde Sinan Sardoğan'ın kendisine cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı.

 müge anlı sapık sinan

SİNAN SARDOĞAN KİM?

Arife Gökçe kaybındaki baş şüpheli olan ve birçok kişiyi taciz ettiği ortaya çıkan "Sapık Sinan" olarak adlandırılan Sinan Sardoğan, Tokat'ta Arife Gökçe'nin kaybolduğu köyde yaşıyor. Sardoğan, kayıp Gökçe'nin oğlunun sınıf arkadaşıdır.

24 AYRI SUÇ KAYDI ÇIKTI

Arife Gökçe olayının baş şüphelisi olan Sinan Sardoğan'ın; basit yaralama, basit tehdit, hakaret ve cinsel taciz olmak üzere toplamda 24 suç kaydı olduğunu açıklayan Müge Anlı, "Bir kişinin aynı suçlardan kaydı bulunmasına rağmen niye 19 gün hapis cezası veriliyor. Bu niye hala dışarda? Bir kişinin 24 suç kaydı bulunuyorsa siz onu on ile çarpın. Sen cinayet masasının bülbül gibi öttüreceği kişisin" dedi.

 müge anlı sapık sinan

SAPIK SİNAN İTİRAF ETTİ!

Cinsel içerikli mesajları ifşalanan Sardoğan, programın Pazartesi günü yayınlanan bölümünde konuyla ilgili itirafta bulundu. Sardoğan'ın iddiasına göre akrabası Kadri Durmuş ile Mustafa Karaaslan'la birlikte Gökçe'nin evine gittiler. Kadir, "Arife yenge dışarı gelebilir misin" diyerek yaşlı kadını dışarı çağırdı ve ensesine odun ile vurarak bayılttı. Gökçe'yi kucağına alan Kadir, Mustafa Karaaslan'ın aracına atarak kaçırdı.

Sardoğan olay günü hiç görmediğini belirttiği Arife Gökçe'nin kaçırıldığı iddiası ortaya atılınca Müge Anlı kamera arkasında başbaşa görüşme yaptı.

Sinan Sarıdoğan'ın kayıt alınmadan yaptığı konuşmasında, Kadir ile Mustafa'nın kaçırdıkları yaşlı kadına tecavüzde bulunduklarını itiraf etti. Ancak Sapık Sinan, kendisinin onlarla gitmediğini ve olayla bir ilgili olmadığını söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN