Şarkıcı Aylin Coşkun Koronavirüs'e yakalandı

Şarkıcı Aylin Coşkun Koronavirüs'e yakalandı

Şarkıcı Aylin Coşkun, sosyal medya hesabından Koronavirüs'e yakalandığını duyurarak, "Dikkatsizin biri hepimizi yaktı. Tek duam anneme bulaşmamış olması" dedi.

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan Koronavirüs salgını yaklaşık bir buçuk senedir tüm dünyada etkisini sürdürüyor. Mutasyona uğrayarak aşılamayı etkisiz hale getiren varyantlar vaka sayılarında artışa neden olurken Şarkıcı Aylin Coşkun, sosyal medyada hesabından Koronavirüs'e yakalandığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı, kötü haberi Instagram hesabından şu sözlerle duyurdu:

“Covid testim pozitif ne yazık ki. İlk çıktığı günden beri sebzelerini eldivenle tutup yıkayan biri olarak dikkatsizin biri yaktı hepimizi.”

“Tek duam anneme meleğe bulaşmamış olması. Neyse nasipten ötesi yokmuş. Lütfen benimle temasta olanlar test yaptırsın. Çok üzgünüm.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN