Şarkıcı Hakan Yeşilyurt hayatını kaybetti

Şarkıcı Hakan Yeşilyurt hayatını kaybetti

Şarkıcı Hakan Yeşilyurt geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Yeşilyurt’un ölüm haberini Twitter hesabından Önder Babat Kültür Merkezi duyurdu.

Şarkıcı Hakan Yeşilyurt geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Önder Babat Kültür Merkezi, Yeşilyurt’un ölüm haberini Twitter hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda "Çok değerli dostumuz, arkadaşımız Hakan Yeşilyurt'u kalp krizi sonucu kaybettik. Bu erken ve ani kayıp bizlere büyük bir acı yaşattı. Acılı ailesine, dostlarına ve yoldaşlarına başsağlığı diliyoruz" denildi.

HAKAN YEŞİLYURT KİMDİR?

1973 doğumlu sanatçı Hakan Yeşilyurt Ankara'da dünyaya geldi. Adalılar isimli müzik grubu ile müzik kariyerine adım attı. Eftelya isimli solo albümü yayınlanan Yeşilyurt, ardından Ateş Hırsızı ve Çökertme albümlerini müzik piyasasına sürdü. En son 2007 senesinde Sen Aşıksın albümünü çıkaran Hakan Yeşilyurt aslen Sivas'lıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN