Şarkıcı Sıla Gençoğlu, koronavirüse yakalandı: Konserleri ertelendi

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, koronavirüse yakalandı: Konserleri ertelendi

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sıla, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserlerinin ise ekim ayına erteleneceğini belirterek yeni tarihleri açıkladı.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, koronavirüse yakalandığını duyurarak konserleri hakkında bilgi verdi.

Koronavirüse yakalanmasından dolayı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserinin de ertelendiğini duyuran Sıla, üç senenin ardından yapacağı bu konseri heyecanla beklediğini ancak konserin ekim ayına kaldığını söyledi.

Sıla'nın paylaşımı şu şekilde:

"Herkese selamlar... Biraz moral bozukluğuyla yazıyorum size. Dün yaptırdığım Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Hastalıktan dipçik gibi kalkarım da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu konserimizi erteleyecek olmak beni gerçekten üzdü. Üç senelik ayrılığın ardından iple çekiyor, heyecanla bekliyorduk. Kavuşmamız ekim ayına kısmetmiş. Her şerde bir hayır vardır diyerek...

Yeni tarihlerimiz;

5 Ekim, 6 Ekim ve 25 Ekim olacak. Biletlerinizi yeni tarihlerle değiştirebilirsiniz. Kendinize çok dikkat edin. Virüs kol geziyor, vakalar tavan... Çok sevgiler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN