Saygı 2. sezon yayınlandı mı, nasıl ve nereden izlenir? Ercüment Çözer dizisinde ikinci perde

Saygı 2. sezon yayınlandı mı, nasıl ve nereden izlenir? Ercüment Çözer dizisinde ikinci perde

Başrollerinde Nejat İşler, Damla Sönmez, Erkan Can, Miray Daner, Boran Kuzum, Sarp Akkaya, Rojda Demirer'in yer aldığı Saygı dizisinin ikinci sezonu 24 Eylül 2021 Cuma günü izleyicisiyle buluştu. Ercüment Çözer karakterinin hayatını konu edinen dizinin ikinci sezonu 8 bölümden oluşuyor. İşte, Saygı dizisi son bölüm hakkında merak edilenler...

Ekranların kült dizisi 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin kötü karakteri 'Ercüment Çözer'in hayatından kesitlere yer verilen Saygı dizisinin birinci sezonu BluTV'de büyük ilgi görmüştü. Senaryosunu, Behzat Ç. dizisinde olduğu gibi Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı Saygı dizisinin ikinci sezonunu da yayınlandı. Başrolde yine Nejat İşler yer alırken; Erkan Can, Damla Sönmez, Sarp Akkaya, Miray Daner, Boran Kuzum ve Rojda Demirer gibi isimler ikinci sezonda rol alıyor.

ERCÜMENT ÇÖZER SAYGI DİZİSİ 2. SEZON FRAGMANI

SAYGI DİZİSİ 2. YENİ SEZON NE ZAMAN?

2011-2013 yılları arasında ve 2019 yılında toplam 4 sezon olarak yayınlanan 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin yan türevi olan 'Saygı' dizisinin birinci sezonu 2020 yılında BluTV'de yayınlandı. Büyük ilgi gören dizinin ikinci sezon çekimleri, 2021 yılı yaz aylarında tamamlandı.

8 bölüm sürecek Saygı dizisinin 2. sezon 1. bölümü, 24 Eylül 2021 Cuma günü saat 19.00'da BluTV'de yayınlandı.

SAYGI DİZİSİ NEREDE YAYINLANIYOR, NASIL İZLENİR?

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin fenomen kötü karakteri Ercüment Çözer'in hayatını konu edinen Saygı dizisi, yerli online dizi-film platformu BluTV'de yayınlanıyor.

1. bölümü 27 Ekim 2020 Salı günü diziseverlerle buluşan Saygı'nın ikinci sezon bölümleri de yine BluTV içerik kütüphanesindeki yerini aldı. İkinci sezon da ilk sezonda olduğu gibi 8 bölüm olarak çekildi.

Dijital platform BluTV'nin aylık ücret karşılığı hizmet verdiğini belirtelim. Hatırlanacağı üzere, 6 yıl aradan sonra yeni bölümleri çekilen Behzat Ç. dizisinin 4. sezonu da 2019 yılında BluTV'de yayınlanmıştı.

e-omd0vuayy04l.jpg

ERCÜMENT ÇÖZER SAYGI DİZİSİ KONUSU NE?

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer'in yolu, onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiklerine inandığı Helen ve Savaş adındaki iki idealist genç ile kesişiyor.

Saygı 2. sezon konusu ise şöyle: Ercüment Çözer'in himayesi altına giren Helen adeta yeni bir hayata başlar ve eski günlere geri dönmek için Ercüment Çözer'den gizli Savaş'ın peşine düşerken Ercüment Çözer'in saygısız avı da devam eder. Savaş da bir yandan Ercüment Çözer'den intikam alma planı yaparken eski bir mahkumun ve idealist bir savcının dahil olmasıyla işler beklenmedik bir hal alır.

SAYGI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Inter Medya'nın üstlendiği, Behzat Ç. dizisinin senaristi Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı'nın oturduğu Saygı dizisi oyuncu kadrosunda; Nejat İşler (Ercüment Çözer), Damla Sönmez (Arya Şahin), Erkan Can (Yavuz), Miray Daner (Helen), Boran Kuzum (Savaş), Sarp Akkaya (Selim Hacıoğlu) Rojda Demirer (Hasret Yakar), Tansu Biçer (Halit Mehmet Güçlü), Itır Esen (Emine Çözer), Furkan Didim (Ercüment Çözer'in gençliği), Eren Demirbaşgibi isimler yer alıyor.

BLUTV ÜYELİK FİYATI NE KADAR?

Bir dönemin ünlü medya patronu Aydın Doğan'ın torunu olan Aydın Doğan Yalçındağ'ın sahibi olduğu BluTV'de aylık üyelik ücreti 20 TL, yıllık üyelik ücreti 120 TL, yurt dışı üyeliği ise aylık 5.90 euro olarak belirlenmiş durumda. Herhangi bir taahhüdün bulunmadığı online platformda, ücretsiz deneme süresi ise bulunmuyor.

e-5llvnvcbafohs.jpg

BEHZAT Ç. 6 YIL ARADAN SONRA YENİDEN ÇEKİLMİŞTİ

Yazar Emrah Serbes'in 'Her Temas İz Bırakır' (2006) ve 'Son Hafriyat' (2010) adlı polisiye romanlarından televizyona uyarlanan 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinin ilk bölümü 19 Eylül 2010'da Star TV'de yayınlanmış, 3 sezonun ardından 17 Mayıs 2013'te yayınlanan 96. bölüm ile sona ermişti. Değindiği toplumsal konularıyla ve başarılı oyunculuklarıyla iz bırakan Behzat Ç.'nin ekrana veda etmesi, televizyon eleştirmenleri tarafından "Bir devrin sonu" olarak değerlendirilmişti.

0620201752524387080-1.jpg

Dizi, aradan geçen 6 yılın ardından 25 Temmuz 2019'da 4. sezon bölümleriyle kaldığı yerden devam etmişti. Bu kez dijital dizi-film platformu BluTV'de yayınlanan Behzat Ç., yine Ercan Mehmet Erdem'in senaristliği ve Serdar Akar'ın yönetmenliğinde 9 bölüm olarak yayınlanmıştı.

BEHZAT Ç.'NİN YENİ BÖLÜMLERİ ÇEKİLECEK Mİ?

19 Eylül 2019 günü 4. sezonunun final bölümü yayınlanan dizinin 5. sezonunun çekimlerinin 2020 yılı ilk aylarında yapılacağı duyurulmuştu. Fakat, iddialara göre Erdal Beşikçioğlu ile İnanç Konukçu'nun arasında yaşanan tartışma ve küslük nedeniyle çekimler iptal oldu. BluTV de yeni sezon duyurusu ve tanıtımlarını yayından kaldırdı. 5. sezonun çekilip çekilmeyeceğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

0620201814084389688.jpg

2020-10-10-143049.jpg

2020-10-10-143239-001.jpg

Inter Medya'nın yapımcılığını üstlendiği 4. sezonun kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Güven Kıraç, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Canan Ergüder Ece ve Ahu Türkpençe yer almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN