Şebnem Özinal kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir? Eşinden tehdit ve şiddet gördüğünü iddia etti

Şebnem Özinal kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir? Eşinden tehdit ve şiddet gördüğünü iddia etti

Boşanma aşamasında olduğu eşi Şefik Öztek tarafından tehdit ve şiddet gördüğü iddiasıyla mahkemeye başvuruda bulunan Şebnem Özinal’ın yaşı, memleketi ve mesleği, şu sıralar en çok arananlar listesinde yer alıyor. Şebnem Özinal’ın hayat hikâyesi karar.com’da…

‘Böyle Mi Olacaktı’ dizisinde sergilediği performansın ardından adından söz ettiren ve Şefik Öztek’le evlendikten sonra mesleğine ara veren ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Şebnem Özinal, şiddet ve tehdit iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Peki Şebnem Özinal kimdir ve kaç yaşındadır? İşte detaylar…

ŞEBNEM ÖZİNAL KİMDİR?

Sinema ve tiyatro oyuncusu Şebnem Özinal, 1971’de hayata gözlerini açtı. İstanbul Teknik üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra bir aktualite dergisinde tiyatro röportajları yapmaya başladı. Tiyatro İstanbul, Dostlar Tiyatrosu, Tiyatrokare ve Ali Poyrazoğlu gibi topluluklarda boy gösterdikten sonra birçok televizyon ve sinema çalışmasında da rol aldı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

BÖYLE Mİ OLACAKTI İLE TANINDI

Tiyatroya 1991’de ‘Dormen Tiyatrosu’nda Çılgın Sonbahar’ ismindeki oyunla başlayan Şebnem Özinal, ‘Böyle mi Olacaktı’ adlı dizide sergilediği performansın ardından adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü eğlence mekânı Laila’nın eski patronu Şefik Öztek’le hayatını birleştirdikten sonra mesleğine uzun bir süre ara verdi.

19-10/15/ebnem-ozinaljpgg.jpg

13 yıllık eşinden boşanmak için dava açan Şebnem Özinal, kocasının kıskanç yapısı sebebiyle mesleğinin evliliğinde problem yarattığını belirterek, kızı ve kendisi için aylık 13 bin Türk lirası nafakanın yanında 650 bin Türk lirası da mahkemeden tazminat talebinde bulundu.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN