Seda Sayan yine gerildi! Balayından döndü estetikçiye koştu! Bu defa bakın neresini gerdi?

Seda Sayan yine gerildi! Balayından döndü estetikçiye koştu! Bu defa bakın neresini gerdi?

Eşi Çağlar Ökten ile beraber 2. balayı için gittikleri Hollanda tatilinden dönen Seda Sayan, soluğu güzellik merkezinde aldı. Eşi sahnelere dönerken Sayan'dan yine bir güzellik hamlesi geldi. Yaptığı estetik operasyonlara sürekli gündeme gelen Sayan, bu defa başka bir paylaşım yaptı. Daha önce de bacaklarını incelten Sayan bu defa bakın ne yaptırdı? İşte Seda Sayan'ın "Sıkılaşıyorum" notuyla paylaştığı o kare.

35 yaşındaki Çağlar Ökten ile hayatını birleştiren Seda Sayan, yarım kalan Paris turunu Kurban Bayramı'nda Hollanda'ya giderek tamamladı. 2. balayına çıkan Sayan-Ökten çifti Türkiye'ye dönüş yaptılar. Eşi Çağlar Ökten döner dönmez sahnelere çıkarken, Sayan ise soluğu güzellik merkezinde aldı. Sedyeye uzanıp video atan Sayan, "Sıkılaşıyorum" notuyla video paylaştı. İşte Seda Sayan'ın bitmeyen güzellik hamleleri.

sedacaglar.jpg

SAYAN, EŞİYLE BERABER 2. BALAYINDAN DÖNDÜ

Son zamanlarda yaptığı estetiklere adeta başka birinde dönüşen 59 yaşındaki Seda Sayan, kendisinden yaşça küçük olan eşi Çağlar Ökten ile beraber Hollanda'da tatil yaptılar. Bayramdan önce eşinin Mersinde ki ailesini ziyarete giden Sayan, oradan eşiyle beraber Hollanda'ya uçtu.

sayannnn.jpg

TÜRKİYE'YE DÖNER DÖNMEZ GÜZELLİK SALONUNA KOŞTU

Hollanda'da arkadaşlarıyla bir araya gelen Sayan, eşi Çağlar Ökten'le bol bol romantik pozlar verip takipçileriyle paylaştı. Paylaşımlarına çok sayıda yorum ve beğeni gelen Sayan, Türkiye dönüşün de ise estetikçiye koştu.

omer.jpg

Daha önce bacaklarını incelten ve Fransız askısı yaptıran Sayan bu defa hem göbek, bel hem de çene boyun dudak ve yanak için gençleştirme işlemine girdi. O anlarını Instagram hesabından yayınlayan Sayan, "Zayıflıyorum ve sıkılaşıyorum" notuyla paylaştı.

İŞTE SEDA SAYAN'DAN SIKILAŞMA PAYLAŞIMI

sedasayan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN