Seda Sayan Pınar Altuğ'un genç eşine öyle bir yorum yaptı ki... İşte Çağlar Ökten'i kızdıracak hamle! Ortalık karıştı

Seda Sayan Pınar Altuğ'un genç eşine öyle bir yorum yaptı ki... İşte Çağlar Ökten'i kızdıracak hamle! Ortalık karıştı

Geçtiğimiz günlerde kendinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Seda Sayan, Pınar Altuğ'un genç eşi Yağmur Atacan'a sosyal medyadan öyle bir yorum yaptı ki sosyal medya yıkıldı. İşte Sayan'dan Yağmur Atacan yorumu.

59 yaşındaki başarılı şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde kendinden 25 yaş küçük solist Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Mutluluklarını her fırsatta sosyal medyadan paylaşan taze evli çift hakkında ayrılık iddiaları çıkmaya başlarken, Seda Sayan arkadaşı Pınar Altuğ'ın eşi Yağmur Atacan'a yaptığı yorum ile gündeme bomba gibi düştü. İşte Sayan'dan Pınar Altuğ paylaşımına manidar yorum.

ygmur-atacan.jpg

SEDA SAYAN'DAN YAĞMUR ATACAN İÇİN MANİDAR YORUM

7. defa nikah masasına oturan çiçeği burnunda taze gelin Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten ile arasındaki yaş farkı magazin gündeminin dilinden düşmezken, Sayan kendisi gibi aralarında yaş farkı olan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çiftine sosyal medya üzerinden destek yorumunda bulundu. Birbirlerinde destek olan Sayan ve Altuğ genç eşlerinden dolayı birbirlerine destek verirken, sosyal medyada bu destek çok konuşuldu. Sosyal medyayı kırıp geçiren Sayan'ın yorumu ise takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Peki ünlü sanatçı Yağmur Atacan için ne yorumda bulundu? İşte detaylar.

1443123.jpg

SAYAN İLE ALTUĞ'DAN DAYANIŞMA

Magazin dünyasında en çok konuşulan isimler arasında olan ve evlilikleri ile sık sık gündeme gelen başarılı sanatçı Seda Sayan, Prag'da yapacağı düğünü bazı aksaklıklardan dolayı Türkiye'de yapmak zorunda kalmıştı. Apar topar yapılan düğüne iki tarafın ailesinden kimse katılmazken, ikili balayı için Paris'in yolunu tutmuştu. Haklarında çıkan dedikoduları umursamayan çift aralarındaki yaş sorununu da takmadığını gösterdi. Mutlu bir evlilik geçiren ikili dost düşman çatlatırken Sayan'n Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan ile olan fotoğrafına yaptığı yorum ise sosyal medyada gündem oldu. Pınar Altuğ işe Yağmur Atacan ile ilk flörtleştiği fotoğrafı paylaşınca Seda Sayan da paylaşımın altında "Sen çok iyisin Pınarın, kocan da adam çıktı. Allah sizi esirgesin." ifadelerini kullandı. Sayan'ın bu yorumuna binlerce yorum yağdı. İyi yorumlar alan Sayan kötü yorumlarında hedefinde oldu.

İşte o yorum...

pinar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN