Seda Sayan tanınmaz halde! Estetikte sınır zorladı "Genç kocaya beğendirmedi"

Seda Sayan tanınmaz halde! Estetikte sınır zorladı "Genç kocaya beğendirmedi"

Çağlar Ökten'le evlendikten sonra tarzını değiştiren Seda Sayan, son hali ile ağızları açıkta bırakıyor. Estetik operasyonlarla gençleşen Sayan, programında adeta şaşkınlığa uğratıyor. Görenler ise "Kim der 59 yaşında" yorumları yaptı.

35 yaşındaki Çağlar Ökten ile geçen aylarda nikah masasına oturan Seda Sayan, gençleşme işlemlerini de hızlandırdı. Her ay farklı işlemler yapan Sayan, bacak, bel, boyun, çene, silikon yeniletme, Fransız Askısı gibi çok sayıda işlem yaptı. Sayan geçen günlerde de elmacık kemiklerini yaptırdı. Ünlü sanatçının son halini gören ise gözlerine inanamadı.

sedasayan1.jpg

SEDA SAYAN ESTETİKLERLE BAŞKA BİRİNE DÖNDÜ

Yaptığı estetiklerle bambaşka birine dönüşen Seda Sayan, son hali ile herkesi şaşırttı.

caglarokten.jpg

Çok sayıda estetik yaptıran Sayan, en son bacaklarını ve belini inceltmişti. 59 yaşında olmasına rağmen yaşını göstermeyen Sayan, giydiği mini sarı elbisesi ile bunu kanıtladı. Görenler ise Barbie bebeğe benzetti.

seda1.jpg

EVLİLİK YARADI

7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan, evliliğinde mutluluğu yakalarken, bunu dış görünüşüne de yansıttı. Tarzını da değiştiren Sayan, yeni tarzı ve giyimi ile tam not aldı.

sedasayan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN