Seda Sayan'dan veto yiyen Melek Mosso'ya ahlak dersi! İşte ahlaksızlık tartışmalarında son raunt

Seda Sayan'dan veto yiyen Melek Mosso'ya ahlak dersi! İşte ahlaksızlık tartışmalarında son raunt

Isparta Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Gül Festivali başlamadan skandallara neden oldu. Festivalde çıkacağı belirtilen şarkıcı Melek Mosso'yu ahlaksızlıkla itham eden belediye konseri iptal edip yerine Seda Sayan'ı çağırdı. Sayan'dan ise bu yaşananlar hakkında açıklama gecikmedi.

Bir konserinde kadın hakları üzerine yorumlar yapan şarkıcı Melek Mosso'nun yaptığı parmak hareketi başına bela oldu. Eski görüntüleri tekrar ortaya çıkan sanatçının Isparta'da düzenlenecek olan Gül Festivali konseri iptal edildi. İptal sebebi ise 'Ahlaksızlık' oldu. Mosso'nun yerine ise ünlü sanatçı Seda Sayan çıkacak. Magazine bomba gibi düşen olay karşısında ise Seda Sayan'dan açıklama geldi. Mosso'nun görüntülerini izleyen Sayan ilginç bir yorumda bulundu. İşte detaylar.

dovme.jpg

VETO YİYEN MELEK MOSSO'NUN YERİNE SEDA SAYAN GİDİYOR

Konserde yaptığı el hareketinden sonra hedef gösterilen Melek Mosso'ya bir darbe de Isparta Belediyesi'nden geldi. Yaptıklarından dolayı konseri iptal edilen Mosso'nun yerine Seda Sayan konser verecek.

sayan.jpg

SAYAN'DAN 'AHLAKSIZLIK' ELEŞTİRİLERİNE YORUM

Konser duyurusunu sosyal medya hesabından yapan Sayan, konser tarihinin 3 Haziran'da olduğunu açıkladı. Uluslararası Isparta Gül Festivali'nden veto yiyen Mosso sessizliğini korurken, Seda Sayan'dan yaşanılanlara ilişkin açıklama geldi. Ahlaksızlığı özendirdiği iddia edilen Mosso için Sayan şu ifadeleri kullandı:

"Sanatçıların konser takvimlerini menajerleri belirler. Ben haftanın 5 günü full çalıştığım için bazen havaalanında öğreniyorum konser yeri ve bilgilerini. Menajerim Osman Yuvacı anlaşmayı yapmış. Melek kardeşimle ilgili araştırma yaptığımda Melek'in sanatına ya da kadınlığına değil konserinde kadınlar ilgili konuşurken parmak işaretinden dolayı Isparta Belediyesi'nin tepki gösterdiğini öğrendim. Melek adına merak edip o hareketi videoda izledim. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum. İnşallah böyle bir eylemde bulunmamasını dilerim."

konser.jpg

SAYAN'IN AÇIKLAMASINA ELEŞTİRİ VE DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Sayan'ın bu açıklamasından sonra ise binlerce yorum geldi. Melek Mosso'ya tepki gösterenler kadar destek olanlar da oldu. Bazı yorumlar ise şöyle, 'Melek Mosso harikasın devam herkes kendine baksın', bazıları ise tepki göstererek, 'Hoş değil', 'Doğru söylemiş Seda Abla', 'Seda Sayan'a yakışmadı' gibi yorumlar yaptı. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Seda Sayan mı haklı Melek Mosso mu?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN