Seda Sayan estetikte Ajda Pekkan'a rahmet okuttu! Son hali sosyal medyayı salladı

Seda Sayan estetikte Ajda Pekkan'a rahmet okuttu! Son hali sosyal medyayı salladı

Yaptırdığı estetiklerle ve evlilikleriyle adından çokça söz ettiren ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan yine bıçak altına yattı. Seda Sayan'ın son halini görenler sosyal medyada birbirinden ilginç yorumlara imza attı.

Evlendikten sonra çok sayıda estetik operasyon geçiren Seda Sayan yine ameliyat masasına yattı. Son haliyle bambaşka birine dönen Sayan bakın bu defa neresini yaptırdı? Sevenleri ise "Bu duruma dur de!" artık yorumları yaptı.

Çağlar Ökten ile evlendikten sonra tarzını ve dış görünümü değiştiren Seda Sayan, estetiklerine bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya hesabından son halini paylaşan Sayan, ağızları açıkta bıraktı.

seaaa.jpg

YİNE ESTETİK YAPTIRDI

Özel hayatı kadar yaptığı estetiklerle de gündemden düşmüyor.

karar.jpg

Fransız askısı, bel bacak inceltme gibi pek çok operasyondan geçen ünlü şarkıcı bu defa çene kemiklerini belirginleştirdi.

cene.jpg

TANINMAZ HALDE

Sayan'ın son haline yorum yağdı. Yüz hatlarını iyice uzatan Seda Sayan'ın son hali korkuttu.

sayanseda.jpg

Çok sayıda takipçisi "artık dur, bambaşka bir şeye dönüştün" yorumunu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN