Seda Sayan 7. Kocasıyla Balayına Doymadı! Genç Kocala Bakın Ne Yaptı?

Seda Sayan 7. Kocasıyla Balayına Doymadı!  Genç Kocala Bakın Ne Yaptı?

Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile beraber İsviçre'ye gitti. Tatillerine ara vermeden eden çifti önce Paris daha sonra Hollanda'ya uçtu. Balayını uzatan çift bu defa İsviçre'de soluğu aldı. Kendisinden 25 yaş küçük eşiyle romantik paylaşımlar yapan Seda Sayan bakın bu defa ne paylaştı?

59 yaşında 7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan, 35 yaşındaki eşi Çağlar Ökten ile 1 saniye ayrı kalmıyor. Her yere beraber giden çift yurt dışına da beraber çıktı. Balayına Fransa'nın Paris şehrini tercih eden Seda Sayan, Hollanda ve daha sonra İsviçre'ye gitti. İsviçre'de eşi Çağlar Ökten ile romantik paylaşımlar yapan Seda Sayan, bu defa aşk notuyla bakın ne paylaştı?

sedasayandekolte.jpg

MUTLULUĞU 25 YAŞ KÜÇÜK ÇAĞLAR ÖKTEN'DE BULMUŞTU

Evlilikleri ve estetikleriyle gündemden düşmeyen başarılı sanatçı Seda Sayan, mutluluğu bu defa 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten'de buldu. Ökten, daha önce 1 evlilik yapmış ve Artur adında bir oğlu var.

sedasaayn2.jpg

Aralarındaki yaş farkında aldırış etmeyen ikili soluğu Nisan ayında nikah masasında almıştı. Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Seda Sayan-Çağlar Ökten çifti tatilin tadını doya doya çıkarıyorlar.

1462607.jpg

DEFALARCA GENÇLEŞTİRME İŞLEMİ YAPTI

Sade bir nikah ile dünya evine giren ikili, balayı için Paris'i tercih etmişti. Daha sonra Hollanda'ya giden çift şimdi de İsviçre'ye uçtu. Gittikleri her yerden sürekli paylaşım yapan Sayan-Ökten çifti, romantik anlarını da sevenleri ile paylaşıyor.

sedasayan3.jpg

Son zamanlarda çok sayıda gençleştirme işlemi yapan 59 yaşındaki Seda Sayan, yeni imajı ile de dikkatleri üzerine çekti.

oktn.jpg

Bacak ve bel incelten Sayan, boyun, yüz ve çene işlemi de yaptırdı. Bunlarla yetinmeyen Seda Sayan 2 defa Fransız askısı yaptırdı.

sayannnn.jpg

GENÇ EŞİYLE İSVİÇRE TATİLİNE ÇIKTI! SOSYAL MEDYAYI PAYLAŞIMA BOĞDU

Her yaptığı ile magazin gündeminde düşmeyen Seda Sayan'ın son evliliği de en çok konuşulanlar arasında. 5 aylık evli olan çift haklarında çıkan ayrılık iddialarını ise paylaşımlarıyla yalanladı.

sedasayan9.jpg

Eşi Çağlar Ökten'i gözünden sakınan Seda Sayan, Paris, Hollanda, Antalya, Yunanistan derken bu defa genç eşiyle İsviçre'ye gitti.

caglarokten.jpg

İsviçre'den sürekli aşk paylaşımları yapan Seda Sayan, her paylaşımı ile yorum ve beğeni yağmuruna tutuluyor. En son eşiyle paylaşım yapan Sayan, aşk notuyla dikkat çeken bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta ikilinin mutlulukları gözden kaçmadı.

sedasayanisvicre.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN