Selin Ciğerci'den sevgilisiyle fotoğraf paylaşan Gökhan Çıra'ya nispet! Paylaşıp hemen kaldırdı

Selin Ciğerci'den sevgilisiyle fotoğraf paylaşan Gökhan Çıra'ya nispet! Paylaşıp hemen kaldırdı

Gökhan Çıra ile ikinci kez boşanan Selin Ciğerci'nin İtalyan bir yakışıklı model ile flört ettiği iddia ediliyordu. Sessizliğini bozan Selin Ciğerci paylaşımıyla kendini ele verdi. Paylaşımlarını gören takipçileri şok oldu! Gökhan Çıra ile ayrıldığı gün Ciğerci'den bu paylaşım gelmesi "Kıskandırmak için mi yapıyor?" sorularını sordurttu. Bakın Selin Ciğerci ne paylaşmış?

Selin Ciğerci gündemden düşmek bilmiyor. Gökhan Çıra ile ikinci kez boşanan ve yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Selin Ciğerci'den bomba paylaşım geldi. Görenlerin ağzı açık kaldı! Kafalarda tek soru oluştu... Kıskandırmak için mi? Bu paylaşımla yer yerinden oynar. Bakın Selin Ciğerci ne paylaşmış...

HIZINI ALAMADI! YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Gökhan Çıra ile boşanan ve yeni bir sayfa açan Selin Ciğerci yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. İkinci kez boşanan ve sosyal medyadan sık sık paylaşımlarda bulunan Ciğerci'nin İtalyan bir yakışıklı ile flört ettiği iddia edildi. Bu iddialar sonra ortalık kaynamaya başladı!

k45545454-1.jpg

PAYLAŞIMI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Selin Ciğerci geçtiğimiz günlerde takipçileriyle soru-cevap yaptı. Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Ciğerci verdiği cevapla ağızları açık bıraktı.

"HAYATINDA BİRİ VAR MI?"

Takipçilerinden gelen "Hayatında biri var mı?" sorusuna fotoğraflı yanıt veren Ciğerci "Yok aşkım ama biri ile yemekte orada burada foto görürseniz bilin ki arkadaşım ya da tanımaya çalışıyorum" dedi. Ciğerci'nin paylaşımını gören hayranları ise şok oldu.

b6.jpg

PEŞ PEŞE YORUMLAR GELDİ

Gökhan Çıra ile ikinci kez boşanmasının arifesinde Selin Ciğerci'nin bu paylaşımı yapması "Kıskandırmak için mi yapıyor?" sorularını beraberinde getirdi. İkiliden henüz bir cevap gelmedi...

SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA AYRILDI MI?

2019'da nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı. Ancak ikili, daha sonra barışmıştı. 16 Mayıs'ta ikinci kez evlenen çift, yeniden yollarını ayırdı. Adli tatil sonrası resmen boşanan Ciğerci ile Çıra, boşandıklarını Instagram hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile duyurdu. Çift, "Biliyorsunuz ki aylar önce yollarımızı dostça ayırmıştık ama adli tatil olduğu için resmi işlemler gerçekleşmemişti, bugün sonuçlandı." mesajlarını yayınladı.

k545454-70.jpg

SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA 2.KEZ BOŞANDI MI?

Selin Ciğerci, ikinci kez boşanma kararı aldıklarını şu sözlerle duyurmuştu: "Evlilik, eş olmak, aile kurmak hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik, olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek, resmi işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor, edecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN