Semih Ürgün kimdir? Ekmek Teknesi dizisi oyuncusu Semih Ürgün hayatını kaybetti

Semih Ürgün kimdir? Ekmek Teknesi dizisi oyuncusu Semih Ürgün hayatını kaybetti

Ekmek Teknesi dizisi ile hafızalara kazınan Semih Ürgün hayatını kaybetti. Haberin ardından Semih Ürgün kimdir, hayatı, rol aldığı projeleri gibi detaylar merak ediliyor. İşte bir süredir hastanede kanser tedavisi gören Ekmek Teknesi dizisinin sevilen oyuncusu Semih Ürgün'ün portresi...

Eski dizi Ekmek Teknesi'nde oynadığı karakter ile hafızalarda yer eden usta oyuncu Semih Ürgün, kansere yenik düştü. Uzun süredir İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde kanser tedavisi gören Ekmek Teknesi'nin usta oyuncusu Semih Ürgün'ün vefat haberi son dakika olarak duyuruldu. Semih Ürgün'ü tanımayanlar ise Semih Ürgün'ün kim olduğunu, ne iş yaptığını, neden öldüğünü ve oynadığı dizi ve filmleri araştırıyor. 

19-05/09/semih-urgun-neden-oldu.jpg

Semih Ürgün'ün cenazesi, yarın İstanbul Kuzguncuk Camii’nde kılınacak cuma namazının ardından defnedilecek.

Talat Semih Ürgün kimdir?

2002 yılında Ekmek Teknesi'nde fırını bekleyen deli rolünü oynayan Talat Semih Ürgün en son Heredot Cevdet Saati'nde Vefa Efendi karakterini canlandırmıştı. Ürgün Kurtlar Vadisi'nde de rol almıştı. Dizide kahvehanede Heredot Cevdet’in analtıları sırasında camdan içeriyi izleyen ve sokakta yaşamını sürdüren Vefa Efendi karakteri, mahalleli tarafından gizem dolu hayatıyla ilgiyi birçok kez üzerine çekiyordu. Bunun yanında dizide Vefa Efendi’nin gerçekte kim olduğu bilgisi gizemini sürekli korumuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN