Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak? Sen anlat Karadeniz yeni sezon tarihi belli oldu

Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak? Sen anlat Karadeniz yeni sezon tarihi  belli oldu

Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak? sorusu izleyicilerin gündeminde. Sen anlat Karadeniz yeni sezon tarihi belli oldu. Merakla beklenen ATV'nin sevilen dizisi yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 2. sezon fragmanı ve yeni sezon başlama tarihine dair detaylar...

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz yeni sezon tarihi  belli oldu. Dizinin fanları sezon finalinden beri 'Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak?' sorusunu soruyordu. ATV Sen Anlat Karadeniz dizisinin tanıtım fragmanlarını üstüstte yayınladı. Sen Anlat Karadeniz ile ilgili yapımcı firmanın yaptığı son açıklamalr ve tanıtım fragmanı haberimizde. 

SEN ANLAT KARADENİZ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV  ve yapımcı firma Sen Anlat Karadeniz dizisinin 2. Sezon fragmanlarını sosyal medyadan paylaştı. Fragmanlardan sonra dizinin fanları 'Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman yayınlanacak?' sorusunu arama motorlarında sorgulamaya başladı. Sen Anlat Karadeniz dizisinin 12 Eylül çarşamba günü ekranlara gelmesi bekleniyor. 

SEN ANLAT KARADENİZ GEÇMİŞ BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

SEN ANLAT KARADENİZ 2. SEZON TANITIM FRAGMANI

 

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Sen Anlat Karadeniz 13 Haziran Çarşamba akşamı soru işareti bırakan sahnelerle sezona ara vermişti. Tanıtım fragmanlarından Tahir'in Karadeniz'in derinliklerinden kurtulmak için elindeki tek şans olan bıçağında denize düştüğünü görüyoruz. Tahir denizin dibinde yaşam sabvaşı verirken Vedat'a meydan okuyan Nefes de kendisini Karadeniz'e atıyor. Vedat, Tahir ve Nefes Karadeniz'den kurtulabilecek mi? Vedat'tan gelen kötü haber üzerine Saniye Hanım ise düşüp kaldı. Şimdi izleyiciler evletaları için her şeyigöze alan tipik bir anne olan Saniye Hanım'ın yaşayıp yaşamayacağını merak ediyor.  

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanında Tahir’in çaresiz hali ön plana çıkıyor. Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ilk görüntüleri dizi takipçileriyle paylaşıldı. 12 Eylül Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz, 21. bölümüyle yeni sezonun açılısını yapacak.

SEN ANLAT KARADENİZ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit'le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Ceylan ile Nefes'i kavuşturamayan yüreği buruk Tahir, Mustafa'nın, Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrendiğinde her şey arapsaçına döner. Bir yanda dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, başsız kalmış Kaleliler diğer yandaysa Nefes ve Yiğit vardır. Tahir için tercih yapmak ölümden beterdir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN