Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'inden yıllar sonra gelen itiraf: Şiddete maruz kaldım

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'inden yıllar sonra gelen itiraf: Şiddete maruz kaldım

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ünlenen İrem Helvacıoğlu'ndan şiddet itirafı geldi. Dizide sürekli şiddete maruz kalan kadını oynayan Helvacıoğlu, kendi hayatında dair şaşırtan bir yorum yaptı. Duyanlar inanamadı

Sen Anlat Karadeniz dizisinde eski eşinin şiddetine maruz kalan ve kadına yönelik şiddeti konu alan bir karakterle hafızalara kazınan İrem Helvacıoğlu'ndan şiddet itirafı geldi. Helvacıoğlu, "Ben de kendi hayatımda fiziksel şiddete maruz kaldım" dedi.

karadeniz.jpg

İREM HELVACIOĞLU'NDAN ŞİDDET İTİRAFI

Verdiği bir röportajda hayatında dair samimi itiraflarda bulunan İrem Helvacıoğlu, Habertürk'ten Volkan Özdemir'in sorularını yanıtladı.

irem.jpg

"ŞİDDET GÖRDÜM"

Oynadığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde fiziksel şiddete maruz kalan bir kadını canlandıran Helvacıoğlu, özel hayatında da şiddet gördüğünü söyledi. Helvacıoğlu, "Ben de kendi hayatımda fiziksel şiddete maruz kaldım. Özellikle psikolojik şiddet görüyorum ve bunu sonradan fark ediyorum." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN