Şendul Şaban filmindeki küçük kızın sırrı ortaya çıktı! 37 yıllık gerçek herkesi ağlattı! Bakın o kız kimmiş?

Şendul Şaban filmindeki küçük kızın sırrı ortaya çıktı! 37 yıllık gerçek herkesi ağlattı! Bakın o kız kimmiş?

Merhum usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu Şendul Şaban filminde oynayan küçük kız çocuğunun kim olduğunu duyanlar kulaklarına inanamadı. Kemal Sunal ile oynayan minik oyuncu bakın kim çıktı?

1985 yılında başrollerine Kemal Sunal'ın oynadığı Şendul Şaban filminde oynayan minik kız çocuğunun kimliği herkesi şaşırttı. Usta isimle oynayan çocuk oyuncu meğerse bakın kimmiş?

ezo-sunal-5437.jpg

ŞENDUL ŞABAN FİLMİ'NDE ORTAYA ÇIKAN GERÇEK

Başrollerinde Kemal Sunal, Nevra Serezli, Halit Akçatepe gibi isimlerin oynadığı Şendul Şaban filmi hala en çok izlenen Kemal Sunal filmleri arasında. Usta isimlerin oynadığı dizi de çocuk oyuncuyu oynayan mavi gözlü yıldız çocuk ise kimliği ile herkesi şaşırttı. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek herkesi duygulandırdı.

1200x627-yesilcamin-akillara-kazinan-filmi-sendul-sabanda-oynayan-kucuk-kiz-kimdir-bakin-kim-cikti-1561027717422.jpg

FİLMDEKİ ÇOCUK YILDIZIN KİMLİĞİ ŞOKE ETTİ

Oynadığı her karakter ile hafızlara kazınan Kemal Sunal, Şendul Şaban filmi ile yine anıldı. Dizide işsiz bir adamı oynayan Sunal'a Nevra Serezli de eşlik ediyor.

sendul-saban-da-oynayan-ufaklik-bakin-kimin-kizi-714826-9666-3-b.jpg

Sekreter eşi ile yaşadığı komik hikayeyi ekranlara taşıyan dizi de çocuk oyuncuyu oynayan minik yıldız da merak konusu oldu. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek ise herkesi şaşkınlığa uğrattı.

yesilcamin-efsane-filmi-sendul-sabanda-oynayan-kucuk-kiz-bakin-kim-cok-sasiracaksiniz-1560415146812.jpg

GERÇEK HERKESİ DUYGULANDIRDI

1985 yılında Kartal Tibet yönetmenliğinde çekilen Şendul Şaban filminde Kemal Sunal ile oynayan minik yıldızın, Sunal'ın kızı Ezo olduğu ortaya çıktı.

ezo-sunal-kimdir-ezo-sunal-hayati-ve-biyografisi-13833523-942-amp.jpg

Bu gerçek herkesi şaşırtmasının yanı sıra duygulandırdı. Şimdilerde anne olan Ezo Sunal'ın babası ile oynadığı ilk ve son film.

kemalsunal-ezosunal-16-9-1614776342.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN