Serdar Ortaç müzik yasağına destek verdi: Her şeye baş kaldırmaya gerek yok, 2 saat yeterli

Pandemi nedeniyle gece 01.00'den sonra uygulanan müzik yasağı hakkında açıklama yapan şarkıcı Serdar Ortaç, "Her şeye baş kaldırmaya, sinirlenmeye gerek yok. 22.00'de çıkıp 00.00'da sahneden inebiliriz. 2 saat yeterli" diye konuştu.

Koronavirüs salgını döneminde tedbir amaçlı getirilen ve birçok şarkıcının tepkisine neden olan gece 01.00'den sonra uygulanan müzik yasağına şarkıcı Serdar Ortaç destek verdi.

Sosyal medya hesabından video paylaşan Ortaç, 01.00'dan sonra uygulanan müzik yasağı hakkında tartışma yaratacak sözler söyledi.

Sahne için 2 saatin yeterli olduğunu söyleyen Ortaç, "Bu müzik yasağı konusunda bence orta yolu bulabiliriz. Her şeye baş kaldırmaya gerek yok. 22.00'de çıkıp 00.00'da sahneden inebiliriz. 2 saat yeterli bence, o yüzden biraz daha sinirlenmeden akl-ı selim düşünelim. 22.00'de çıkalım, 00.00'da inelim yeter yani. Çok şey yapmaya gerek yok, sinirlenmeye..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN