Seren Serengil canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Türkiye'yi ayağa kaldıran olayı ağlaya ağlaya anlattı

Ünlü ekran yüzü Seren Serengil, Beyaz TV'de sunduğu programda bu kez oldukça acı veren bir olayı anlatarak izleyicilerinin karşısına çıktı. Ünlü sunucu, Konya'da yaşanan vahim olayı anlatırken gözyaşlarına boğuldu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısında bulundu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sucularından Seren Serengil canlı yayında aldığı haberle yıkıldı. Gördükleri karşısında ne diyeceğini bilemeyen Serengil, duygularını anlatmakta güçlük çekti. Aldığı haberle yıkılan ünlü sunucu canlı yayında hüngür hüngür ağladı! Gördüklerine daha fazla dayanamayan Seren Serengil, "Allah belanızı versin" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü sunucu Seren Serengil aldığı haberle yıkıldı. Beyaz TV ekranlarında 'Söylemezsem Olmaz' programının sucularından Seren Serengil, canlı yayında aldığı haberle ortalığı ayağa kaldırdı. Gözyaşlarına boğulan güzel sunucu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Sinirden elleri titreyen Seren Serengil, "Allah belanızı versin. Sizin Allah'ınız yok" diyerek isyan etti. Bakın canlı yayında neler yaşanmış?

CANLI YAYINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Konya'dan gelen görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak ölümüne neden olduğu video sosyal medyaya bomba gibi düştü. Kan donduran görüntüler ünlü isimlerin tepkisini çekti. Görüntüleri izleyen ünlü sunucu Seren Serengil canlı yayında hüngür hüngür ağladı.

jnngf.jpg

"BİRAZ ALLAH'INIZ VARSA İÇERİ ATARSINIZ"

Köpeklere yapılan canice saldırının cezasız kalmaması gerektiğini ifade eden Seren Serengil, "Dün Konya'da köpeklerimizi kafasına kürekle vura vura öldürdüler. Cumhurbaşkanımıza rica ediyorum. Hiç uyumadım, delireceğim. Benim çocuğum olmadı ama sizlerin var. Gerçekten çok büyük katliam, çok büyük işkence. Böyle bir şey olamaz. Bu görevlilerin hapse girmesini istiyoruz. Biraz Allah'ınız varsa, biraz Müslümansanız, kanınız bozuk değilse bu insanlar içeri atılır" diyerek tepki gösterdi.

gkllll-14-001.jpg

"HAYATIM BOYUNCA BÖYLE BİR VAHŞET GÖRMEDİM!'

Ağlamaktan perişan olan ünlü sunucu 'Allah belanızı versin' diyerek siyan etti. Sözlerine devam eden Serengil şu ifadeleri kullandı:

"Neden yapıyorsunuz? Sizin Allah'ınız, çocuğunuz yok mu? Lütfen sessiz kalmayın. Allah belanızı versin. Şu an bütün Türkiye böyle. Savaş çıkacak gibi... Sizin Allah'ınız yok. Hiçbir canlı böyle öldürülemez. Bu zihniyetinde Allah belasını versin. Hayatım boyuncu böyle bir vahşet görmedim. Kendi yaşadığım memlekette nefret ediyorum. Allah rızası için."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN