Server Vakfı'nda 'Şiir ve Medeniyet' konuşulacak

Server Vakfı'nda 'Şiir ve Medeniyet' konuşulacak

Server Vakfı tarafından düzenlenen 'Şiir ve Medeniyet üzerine Açık Oturum' başlıklı etkinlik, yarın Server Vakfı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Ankara merkezli Server Basın Yayın, İlim ve Sosyal Dayanışma Vakfı'nda yarın 'Şiir ve Medeniyet' konuşulacak. Server Vakfı tarafından düzenlenen 'Şiir ve Medeniyet üzerine Açık Oturum' başlıklı etkinlik, 13 Nisan Cumartesi Günü, Server Vakfı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Etkinlikte, şair-yazar Arif Ay, Mardin Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Beyhan Kanter ve şair-yazar Ali K. Metin, 'Şiir ve Medeniyet' üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek. Mehmet Ali Bulut'un moderatörlüğünde yapılacak programda, şiir ve medeniyet kavramlarının üzerinden durulacak.

İşte etkinliğe ilişin detaylı bilgiler:

19-04/12/r.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN