Sevdiğini esen rüzgardan bile kıskanan burçlar belli oldu! Onlar adeta kıskançlık abidesi

Sevdiğini esen rüzgardan bile kıskanan burçlar belli oldu! Onlar adeta kıskançlık abidesi

Bazı burçlar diğer burçlara göre daha kıskanç davranışlar sergileyebiliyor ve kıskançlığa daha yatkın olabiliyorlar. İlişkilerin en büyük sorunlarından biri olan kıskançlık, burçlarda da ön plana çıkıyor. İşte en kıskanç burçlar...

Bazı insanlar kesinlikle diğerlerinden daha kıskanç! Aşkta, arkadaşlıklarda ve işte, bazı işaretler günlük olarak kıskançlıkla mücadele eder. Yani astrolojide, kim soğukkanlılığını kaybetme olasılığı daha yüksektir? Bilmeniz gereken her şeyde size yol göstereceğiz. Zodyakın en kıskanç burçlarının sıralaması için okumaya devam edin.

5f5e2fda2af10716e40ce5d8.webp

AKREP

Akrep, zodyakın en kıskanç ve manipülatif burcudur. Akrep güç ve tutku ister; bu nedenle, eğer birisi onlardan daha fazla beceriye sahipse, Akrep kendisini tehdit altında hissedecektir. Partnerinin gözleri etrafta geziniyorsa, Akrep ilişkilerinde derinlik kaybetmiş gibi hissedecektir. Bir Akrep kıskandığında, genellikle onun "üstüne çıkmak" ile ilgili değildir; ödeşme ihtimalleri daha yüksek.

  • Bu su burcuyla çıkıyorsanız, eski sevgilinizin adını ağzınızdan uzak tutun. Akrep kıskançlıklarını kaldıramayacak!
  • Bir Akrep ile çalışıyorsanız, onu düşman olarak değil, dost olarak tutun. Kazançlarınızın onların da olduğunu açıkça belirtin ve onların kıskançlıklarından kaçınacaksınız.
  • Kıskanç bir Akrep sizi hayal edebilir… Ama ateşe ateşle karşılık verme olasılıkları daha yüksektir. Bir Akrep oyun oynuyorsa, onu yenmeye çalışın.

61c01eddb57f151338c2366e.webp

YENGEÇ

Bu ultra hassas işarete karşı hafif bir küçümseme, büyük bir kıskançlığa neden olabilir. Yengeç, kendisini bir kişinin isteyebileceği en iyi ortak ve arkadaş olarak görür. Gerçekten yakın oldukları insanlara adanmışlardır. Yani sevgi ve destek için başka birine gittiğinizde, Yengeç bunu kişisel olarak alacaktır. Sonra, fazla düşünmeye başlayacaklar.

  • Yengeci soğuk tutmak için sözlerinize dikkat edin. Birine "harika bir dinleyici" dersen, Yengeç "senden çok daha iyi bir dinleyici " duyabilir .
  • Şans eseri, özür dilemek bu su işaretiyle iyi çalışır. Yengeç kıskanırsa, onlara üzgün olduğunu söyleyin. Ardından anlaşmayı bir veya iki iltifatla tatlandırın.
  • Yengeç, canı yandığında pasif agresif olabilir. Eğer sessizleşirlerse, onlara doğrudan onları neyin rahatsız ettiğini sorun.

aslanburcu.webp

ASLAN

Aslan, 1 numara olmayı sever; eğer biri en üst sırayı alırsa kıskançlık da onu takip eder. Bu yangın işareti, 7/24 gündemde olmayı bekliyor. Aşkta, arkadaşlıklarda ve hatta işte, aslan tamamen sevilmek ve merkez sahneye çıkmakla ilgilidir.

  • Aslan kıskançlık hissederse misilleme yapacaklardır. Ama sadece odağı kendilerine çevirmeye çalışarak.
  • Aslan kendilerinden bahsediyorsa ve (her zamankinden daha fazla) ilgi talep ediyorsa, bu kıskançlık hissettiklerinin iyi bir işaretidir.
  • Bu en kıskanç işaretlerden biri olsa da, aslanın kızgın veya intikamcı olması pek olası değildir; bu yüzden kıskançlıklarının geçmesini bekleyin.

basak-burcu-ozellikleri3.jpg

​​​​​​​BAŞAK

Başak özeleştiridir, bu yüzden biri onları bir adım öteye götürürse, içerler. Bu Dünya burcuna göre hayat, kendinizin en iyi versiyonu olmakla ilgilidir. Bir Başak, kendisi için çabaladığı niteliklere veya başarılara sahip başka birini görürse, kesinlikle kıskanır. İş hayatında ve genel olarak hayatta, Başak kesinlikle zodyaktaki en kıskanç işaretlerden biridir.

  • Başaklar bazen biraz sert olabilir; eğer kıskançlık hissederlerse, sonunda kastetmedikleri bir şeyi söyleyebilirler.
  • Başak'ın kıskançlığından kurtulamazsınız (her şeyde kötüymüş gibi davranmadığınız sürece!) ama çoğu zaman zaten kendi kendilerine sakinleşirler.
  • Öte yandan, aşık bir Başak nadiren kıskanır. Sinirlenmektense, takdir etmeyen bir partnerden uzaklaşma olasılıkları daha yüksektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN