Şeyma Subaşı 20 milyon dolarlık teknede "Çok şanslıyım" diyerek paylaştı! Mohammed Alsaloussi yine paraya acımadı

Şeyma Subaşı 20 milyon dolarlık teknede "Çok şanslıyım" diyerek paylaştı! Mohammed Alsaloussi yine paraya acımadı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Fenomen Şeyma Subaşı barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tatilin tadını çıkarıyor. Tekne turu yapan aşklar magazin kameralarına yansıdı. Teknenin değeri ise ağızları açıkta bıraktı. Bakın Şeyma Subaşı o tekne için ne yorum yaptı?

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasına olan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra gönlünü Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi kaptırdı. Uzun süredir beraber olan ikili geçen yıl nikah masasından döndü. Bir küs bir barışık devam eden çift son ayrılıklarına dayanamadı tekrardan bir araya geldi. Tatile çıkan ikili 20 milyon dolarlık teknede aşka geldi. İşte o tekne.

1457869.jpg

MISIRLI MİLYARDER SEVGİLİ İLE BARIŞMA POZLARI

Televizyoncu Acun Ilıcalı ile olaylı bir şekilde evlenip olaylı bir şekilde boşanan Şeyma Subaşı, Ilıcalı'dan sonra yabancı isimlerle aşk yaşamaya başladı. En son Mısırlı Milyarde Mohammed Alsaloussi aşk yaşayan Subaşı, evliliğin kıyısından döndü.

1439632.jpg

Lüks ve şatafatlı hayatı ile magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, sevgilisi Meedo ile ayrıldıktan sonra kısa bir süre paylaşımlarına ara verdi. Çift karşılıklı olarak birbirlerini suçlarken, bir anda tekrardan barıştı. Barışmalarını verdiği pozlarla yayınlayan Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tekne tatilinde yakalandı. Subaşı o anları "Şanslıyım" notuyla paylaştı.

medip.jpg

İKİLİ EGE'DE TATİLE ÇIKTILAR

Şeyma Subaş- Mohammed Alsaloussi çifti kısa bir ayrılıktan sonra ilişkilerini kurtarma kararı aldı. İlişkilerini onarmaya çalışan ikili, Ege'de şu an tekne tatili yapıyor.20 milyon dolarlık tekne ile tatil yapan ikili paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

seyma-254.jpg

SUBAŞI'NA BARIŞMA HEDİYESİ: 20 BİN DOLARLIK TEKNE TATİLİ

Barışma sonrası sevgilisine tatil hediyesi veren Mısırlı milyarderin, 15 günlük tekne için ödediği fiyat ise dudak uçuklattı. Çiftin 15 günlük tekne tatilleri 20 bin dolara mal oldu.

seyma-3784.jpeg

Aşklarını doya doya tekne tatilinde yaşayan ikili romantik paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Milyarder sevgilisi ile 20 milyon dolarlık teknede pozlar veren Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşımının altına ise "Çok şanslıyım" notunu düştü.

seyma-6695.jpg

Çok sayıda yorum alan gönderi sosyal medyada gündem oldu. İşte Şeyma Subaşı'nı o paylaşımı

seyma-1122.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN