Şeyma Subaşı gelinliğini giyip paylaştı, görenler hayran kaldı! Meedo bu gelinliği görünce kalpten gidebilir

Şeyma Subaşı gelinliğini giyip paylaştı, görenler hayran kaldı! Meedo bu gelinliği görünce  kalpten gidebilir

Şeyma'nın gelinliğini görenler ağzı açık kaldı. Mısırlı sevgilisi Meedo ile evlilik hazırlığına hız kesmeden devam eden Şeyma Subaşı gelinlik provasından fotoğrafını paylaşınca sosyal medya yıkıldı. İşte Şeyma Subaşı'nın merak edilen o gelinliği….

Bir küsüp bir barışan Şeyma Subaşı ve Meedo evlilik kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Evlilik hazırlıklarına hız kesmeden devam eden çift paylaşımlarıyla da gündemde kalmaya devam ediyor. Gelinlik provasına giden Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımla kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Mayıs ayında evlenmeyi planlanan çiftin Instagram pozları da sık sık gündemde yer alıyor. Gelinliğini takipçileri ile paylaşan Subaşı, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı. İşte Şeyma Subaşı'nın merak edilen o gelinliği….

GELİNLİK HEYECANINI HAYRANLARIYLA PAYLAŞTI


Mayıs ayında nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı'nın gelinliğini görenler hayranlığını gizleyemedi. Mısırlı Milyarder Meedo ile evlilik hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Şeyma Subaşı gelinlikli fotoğrafını da takipçileri ile paylaştı.Subaşı'nın gelinliğini görenlerin ağzı açık kaldı.

seyma-subasi-gelinlik.jpg

MELİSA'DAN TEHDİT GELDİ


Acun Ilıcalı ile evliliğinden bir kızı olan Şeyma Subaşı, ilişkisi sırasında bir de düşük yaptı. Yeniden çocuk sahibi olmak istediğini belirten Subaşı, kızı Melisa'yı da kardeş fikrini hazırlamak için elinden geleni yapıyor.

seyma-subasi-meedo.jpg

Daha önce yaptığı bir paylaşımda, insanın 3 çocuğu olunca en büyük çocuğuna sevgi veremediğini ama sevdiğini belirten Melisa, “Çünkü ilk çocuğu” ifadelerini kullandı. En küçüğüm bebek olduğunu belirten ve onu daha çok sevdiğini ifade eden Melisa, ortanca çocuk deyince Subaşı, Melisa'nın sözünü kesti.

seyma-melisa.jpg


Şeyma Subaşı, Melisa'nın yapmış olduğu açıklamaya karşılık olarak anne babaların çocukları arasında ayrım yapmadığını söyledi. O nedenle birkaç tane daha çocuk yapabileceğinin altını çizen Subaşı, Melisa'nın öfkeli çığlıklarıyla karşı karşıya kaldı.
Annesinin ifadelerine karşılık bir cevap veren Melisa Ilıcalı, annesini babama giderim diyerek tehdit etti. Subaşı’ndan gelen bu paylaşım ile birlikte birçok hayranı da ünlü ismin hamile olduğunu düşündü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN