Şeyma Subaşı'ndan yakasını kurtaran Meedo evleniyor! İsrailli model milyarları kaptı

Şeyma Subaşı'ndan yakasını kurtaran Meedo evleniyor! İsrailli model milyarları kaptı

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra hayatına birçok kişi alan Şeyma Subaşı'nın son ilişkisi Mısırlı İş İnsanı Mohammed Alsaloussi olmuştu. Evlilik hazırlıkları yapan çift ani bir karala ayrılmıştı. İddialara göre Subaşı'nın lüks isteklerinden bıkan Mısırlı sevgili sürekli yakınlarına dert yanıyordu. Ayrıldıktan sonra 'Şeyma'dan iyi ki kuruldum' diyen Meedo İsrailli model Eden Polani ile evlenme kararı aldı. İşte Şeyma'ya taş çıkaran o güzel.

Programcı Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra kısa süreli ilişkiler yaşayan Şeyma Subaşı, gönlünü Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'ye kaptırmıştı. Uzun süren ilişki evliliğe doğru giderken, ilişki sırasında Mısırlı sevgilisinin Şubaşı'nın lüks isteklerinden dolayı yakınlarında dert yandığı iddia edilmişti. Bir küs bir barışık devam eden ilişki de çift ayrılma kararı aldı. Ayrılık sonrası Şeyma Subaşı, bir süre ortalıktan kaybolurken, sevgilisi Meedo'dan ise sürpriz bir hamle geldi. İsrailli model Eden Polani ile aşk yaşayan Meedo evlenme kararı aldı.

seymasubsi.jpg

ŞEYMA'DAN KURTULAN MEEDO EVLENİYOR

Milyarder iş insanı Mohammed Alsaloussi'ye ile aişk yaşayan Şeyma Subaşı'nın lüks istekleri ilişkiyi bitirdi.

medonun.jpg

Hayatına yeni bir sayfa açan Meedo, yeni sevgilisi hakkında çevresine, "Şeyma’dan iyi ki kurtuldum. Eden ile çok mutluyum, yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz” dediği iddia edildi. Şeyma Subaşı'ndan ise henüz bir açıklama gelmedi.

meddo.jpg

İşte Milyarder iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin sevgilisi Eden Polani

mustalbel.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN