Sezen Aksu'nun geçersiz oy paniği: Başıma bir iş gelmeyecek değil mi?

Sezen Aksu'nun geçersiz oy paniği: Başıma bir iş gelmeyecek değil mi?

Sezen Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi için oyunu Beykoz'da kullandı. Mührü oy pusulasında biraz taşan Aksu, sandık görevlilerine "Başıma bir iş gelmeyecek değil mi?" diye sordu. Kısa süre geçersiz oy paniği yaşayan Aksu'ya görevlilere "Diğer partiye sıçramadıysa bir şey olmaz" cevabını verdi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, yeniden yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oyunu kullanmak için Beykoz'daki Sedat Simavi Ortaokulu'na gitti.

Aksu, okulda bulunan gazetecilere dönerek "Yine bekliyorsunuz nöbetçiler" dedi. Okuldaki çocuklarla da sohbet eden Aksu'nun oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Aksu'nun oy pusulasını aldığı sırada sandık görevlilerine "Şurada herkesin içinde basıverem mi?" diyerek espri yapması sınıftakileri güldürdü. Mührü oy pusulasında biraz taşan sanatçı sandık görevlilerine "Başıma bir iş gelmeyecek değil mi?" diye sordu. Görevliler de "Diğer partiye sıçramadıysa bir şey olmaz" cevabını verdi.

Okulda bulunan gazetecilere günaydın diyen Aksu, kendisine günaydın demeyen gazeteciye esprili bir şekilde sitem etti. Aksu'nun gazeteciye "Günaydın diyorum cevap alamıyorum, suratıma bakıyorsun" demesi renkli anlara sahne oldu.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN