Sezonun en fazla kazanan dizileri belli oldu

Sezonun en fazla kazanan dizileri belli oldu

2017-2018 sezonunun en fazla ciro yapan dizileri belli oldu. Listenin en çok ciro yapan dizisi 'Çukur' olurken, Eylül-Haziran aylarında medyada 40 bin 498 haberle adından en çok söz ettiren dizi ise TRT 1 ekranlarında ilgiyle takip edilen Diriliş Ertuğrul oldu.

Bu yıl Türk televizyonlarında 76 dizi yayınlandı. Diziler toplamda 1,4 milyar liralık ciro yaptı. Ay Yapım tarafından çekilen Çukur dizisi listede ilk sıraya adını yazdırırken, TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, en çok konuşulan dizi oldu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL EN ÇOK KONUŞULANLAR LİSTESİNDE

Forbes'in raporuna göre, sezon finali yapan TRT1’in çok konuşulan dizisi Diriliş Ertuğrul, 47 milyon 245 bin 500 TL’lik kazancıyla dikkat çeken yapımlar arasında yer aldı. Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’nin babası Ertuğrul Gazi’nin hayatını konu alan iddialı dizi, Eylül – Haziran aylarında medyada 40 bin 498 haberle adından en çok söz ettiren proje oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN