SGK uzmanından keskin uyarı: 50 yaşından önce sakın emekli olmayın!

SGK uzmanından keskin uyarı: 50 yaşından önce sakın emekli olmayın!

EYT ile ilgili çalışmalar devam ederken emekli olmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına devam ediyor. Peki hangi uzman isim hangi açıklamaları yaptı? Tüm detaylar haberimizde.

EYT ile emekli olmak isteyen vatandaşın heyecanı devam ederken uzman isimler uyarılarına devam ediyor. Peki hangi isim emekli olmayın uyarısı yaptı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÖZGÜR ERDURSUN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

SGK Uzmanı Özgür Erdursun EYT yasası ile emekli olacak vatandaşlar için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdursun 50 yaş altında olan vatandaşların maaşlarının EYT ile çok etkileneceğini ve son 2520 günlük primlere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Erdursun, son 2520 gün son ödenen SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı gibi nereden emekli olacağınızı belirleyin ve SGK borçlanma imkanınız bulunuyorsa borçlarınızı bitirin dedi.

Emekli Olmayın Açıklamaları

Artık yaş şartı olmayacak, sigorta ve primler insanları emekli edecek dedi. Özgür Erdursun aylık kazancı 40 bin TL üstünde olan 50 yaş altı EYT'li vatandaşlara şu sözleri söyledi; '50 yaş altında EYT'li biriyseniz ve brüt geliriniz 40 bin TL üstünde ise emekli olmamanız emekli maaşınızın artması için bir şans olabilir. Değilse emekli olayım mı diye düşünmeyin, şartlar eğer uygunsa emekli olun.' 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN