"Onur haysiyetin, utanman yok mu?" Canlı yayında oğluyla ilgili çirkin iddiaya ateş püskürdü

"Onur haysiyetin, utanman yok mu?" Canlı yayında oğluyla ilgili çirkin iddiaya ateş püskürdü

Ünlü sunucu Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde evlenen oğluyla ilgili ortaya atılan iddialara adeta ateş püskürdü. Ünlü sunucu, "Onurun, haysiyetin, utanman yok mu?" diyerek çirkin iddiaya veryansın etti.

Ünlü şarkıcı Sibel Can ve ünlü oyuncu Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, ekim ayında sevgilisi Merve Kaya ile dünyaevine girmişti. Çiftin düğününe ünlü isimler akın ederken ikili arasında bazı sorunlar olduğu ve boşanma kararı alındığı öne sürüldü. Hakan Ural, söz konusu 'ayrılık' iddialarına canlı yayında sert bir dille tepki gösterdi.

1988 yılında ünlü şarkıcı Sibel Can ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Hakan Ural, Sibel Ca'ndan 1999 yılında boşanmıştı. Ünlü çift, bu evlilikte 1992 yılında Engincan Ural'ı 1994 yılında ise Melisa Ural'ı kucağına almıştı.

Hakan Ural'ın ilk çocuğu Engincan Ural, sevgilisi Merve Kaya ile ekim ayında nikah masasına oturmuştu. Evliliklerini gözlerden uzak sürdüren çift hakkında ayrılık iddiası ortaya atılmış, Sibel Can ise söz konusu 'ayrlık' iddialarını yalanlamıştı.

Şarkıcı Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğulları Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile 9 Ekim'de nikah masasına oturdu.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Düğüne sanat, televizyon ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı. Ural ve Kaya'nın nikahını Bodrum Belediye Başkanı Yardımcısı Ummahan Yurt kıydı. Bodrum’da gerçekleşen düğünde Sibel Can sahneye çıkarak oğlu ve gelini için şarkı söyledi. 30 yaşındaki Ural’ın kız kardeşi Melisa Ural, düğüne dair pek çok kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Engincan Ural ile Merve Kaya boşanıyor mu? Sibel Can resmen açıkladı

FOTOĞRAFLI YANIT

1,5 aylık evli olan Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliklerinde sorunlar yaşadığı ve boşanma kararı aldığı iddia edilmiş, söz konusu söylentilerin ardından ise Sibel Can'dan yanıt gecikmemişti. Ünlü şarkıcı, oğlu ve gelininin düğün fotoğraflarını nazar boncuğu emojisi ile Instagram hesabında paylaşarak söz konusu iddiaları yalanlamıştı.

Sibel Can'ın ardından bu kez de Hakan Ural 'ayrılık' iddiaları hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, oğlu ile gelinimin ayrılacağını öne sürenlere ateş püskürdü.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Neler Oluyor Hayatta' programında 'ayrılık' iddiaları hakkında konuşan Hakan Ural, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Sibel Can'dan 'Engincan Ural ile Merve Kaya boşanıyor' iddialarına yanıt - 1

"UTANMAN YOK MU?"

Söz konusu iddialara sert bir dille tepki gösteren Hakan Ural şunları söyledi:

“Engincan beni aradı. O da şuna üzüldü. ‘Ya ben eşimle daha 40-45 günlük evliyiz. Bir kadının iffetine yönelik bu kadar fütursuz ve ucuz iddiayı nasıl yaparlar’ dedi. Çocuk inanamadı ‘bu nasıl mümkün olur’ dedi. Benim oğlum ve gelinim çocukluktan beri birilerini tanıyorlar…Şu kıza ‘eşini aldattı’ diyorsun. Hiç onur haysiyetin yok mu, utanman yok mu?

Oğlum dava açıyor zaten. Sibel de bu tarz haberlere üzülüyor. Aramadım daha da üzülmesin diye o da bir paylaşım yapmış. Sonra bütün gazeteler 'Sibel Can’dan oğlu ile ilgili çıkan habere açıklama yaptı' oldu. Bu sefer bilmeyenler de arıyor. Bir kişinin kötülüğü binlerce insanı etkiliyor. Bırakın çocuklarımızı ben buradayım saldıracaksanız bana saldırın.

Benim yaşım 18'idi bu tip haberleri yapılan biriydim bu tip haberlerin mağduru oldum. Benim çocuğum oldu onunda bunu yaşadığını görüyorum ve dönüp diyorsun ki Engincan ile Merve ayrılıyor çünkü Merve Engincan'ı aldatmış diye yalan iddialar atıyorsun. Merve'ye diyorsun ki Merve bir kadın, eşini aldattı diyorsun. Yazıklar olsun bu kadar gram utanmanız yok mu? Engincan davasını açıyor. Haberi ise hemen kaldırmışlar, sosyal medyadan çıktısı alınıyor artık. Özrü kabahatinden büyük”

Hakan Uraldan o iddialara sert cevap: Bırakın çocuklarımı bana saldırın

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN