Sıfır Bir... Belalı Gençler'in İzmir macerası

Sıfır Bir... Belalı Gençler'in İzmir macerası

Ve Kayıt'a gözatmadan "Bu hafta ne izlesek" sorusuna cevap vermeyin. İşte Ayşe Lebin Katı'nın sunumuyla Ocak ayının ikinci haftası vizyona giren filmler.

SIFIR BİR

Güneşe ateş açılması, kebabın yanında pilav getirmedi diye karokolluk olmak, kaçak kafeyi yıkmaya gelen polislere pompalı tüfekle direnmek birçoğumuza fantastik gelse de denildiği gibi  Adana'da sadece sıradan br günde karşınıza çıkabilecek şeyler. Fantastik 3. sayfa haberleriyle ünlenen Adana’mızın bu denli gündeme gelmesinin en büyük nedenlerinden bir de kuşkusuz yayın hayatına Youtube’da başlayan sıfır bir dizisi. Dizi adananın bıçkın delikanlıları Savaş, Cio ve Özgür'ün kenar mahallelerde verdiği hayat mücadelelerini anlatıyordu. Aksiyon kavga, eşofman ve küfürün eksik olmadığı dizi o kadar çok beğenilmişti ki Blutv dizinin yayın haklarını satın almıştı. Basit etkisi olan bir diziden bahsetmiyoruz.

20-01/10/sifirbir.jpg

Mesela dizinin 3 oyuncusu, gençleri uyuşturucu madde kullanmaya özendirdikleri gerekçesiyle gözaltına bile alınmıştı. Zaten şimdinin çukuru, hendeği falan hep Sıfır Bir’in açtığı yoldan ilerleyen yapımlar. Devam eden dizinin beyazperde macerasında ise belalı üçlü şiddet dolu geçmişini bırakıp İzmir’e yerleşip oto yıkamacı açıyor. Ancak bu üçlüyü Adana’dan çıkarabilirsiniz ama Adana’yı bunlardan çıkaramazsınız. Bela seviyor bunları bir kere. Melek adındaki küçük bir kız çocuğu, başına gelen onca kötü şeyin ardından Savaş ve arkadaşlarının yanına sığınınca ekip harekete geçer. Melek’i taciz eden ve annesinin organlarını alıp onu ölüme mahkum eden adamların peşine düşen Savaş, Cihat ve Azad kendilerini dönüşü olmayan bir yolun içinde bulur.

 

YOUTUBE KANALINDAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ABONE OLUN BİLDİRİMLERİ AÇIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN