Sinan Akçıl hakkında çirkin iddia! Böylesi kavgada söylenmez: Duyanlar şoke oldu

Sinan Akçıl hakkında çirkin iddia! Böylesi kavgada söylenmez: Duyanlar şoke oldu

Ekim ayında meslektaşı Sinan Akçıl'a sert sözlerle yüklenen ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, Sinan Akçıl'ı bir kez daha hedef aldı. Coşkun'un açıklamaları sonrasında gözler Akçıl'a çevrildi. Akçıl'ın Coşkun'a vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde meslektaşı Sinan Akçıl'dan şarkı almak için kendisine para verdiğini açıklayan, ancak parasının karşılığında henüz şarkı sözü alamadığını dile getirerek Sinan Akçıl'a sert sözlerle yüklenen ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, meslektaşını bir kez daha hedef aldı.

Snobmagazin'de yer alan habere göre; City's Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, meslektaşı Sinan Akçıl'a sert sözlerle yüklendi. Coşkun'un Akçıl'a yönelik açıklamaları magazin dünyasına bomba gibi düştü.

"SİNAN AKÇIL PARAMIN ÜSTÜNE YATTI" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda Sinan Akçıl'ın kendisinin parasının üstüne yattığını vurgulayan Aylin Coşkun, Akçıl hakkında "Sinan'a para verdim üstünden çok zaman geçti. Ama şarkı hala ortada yok. Bir de paramın üstüne yattı. Parayı harcadıktan sonra şarkıyı vermek istemez tabii." açıklamasında bulunmuştu.

Sinan Akçıl'ı bir kez daha hedef alan Aylin Coşkun, Sinan Akçıl'ın kendisine olan borcunu ödemediğini kaydederken ünlü şarkıcının eski sevgililerinden de borç aldığını ve bu borçları da henüz ödemediğini söyledi.

Aylin Coşkun kimdir? Sarallar operasyonunda adı geçen Aylin Coşkun, kaç yaşında, nereli? Aylin Coşkun şarkıları neler? - Son Dakika Magazin Haberleri

"SEVGİLİLERİNDEN ALDIĞI PARALARI ÖDESİN"

Sinan Akçıl'a 'hırsızlık' imasını sürdüren Aylin Coşkun, ünlü şarkıcı hakkında "Sinan’a para verdim. Üstünden çok zaman geçti. Ama şarkı hala ortada yok! Borcunu ödemedi. Hiç sesi de çıkmadı. Ama ben peşindeyim. Sevgililerinden aldığı paraları ödesin önce benimkine sonra sıra gelir" diye konuştu.

"BU SAATTEN SONRA ONDAN TENEZZÜL EDİP NE PARA NE DE ŞARKI ALIRIM"

Sinan Akçıl'ın yaptığı şarkıları beğenmediğini kaydeden Aylin Coşkun açıklamalarını "Bana verdiği şarkılar çok kötüydü. Sinan'ın yaptığı şarkıları beğenmiyorum. Mesela bu haberler çıktığında arayıp 'Ya Aylincim unuttum senin şarkını gel yapalım?' dese şık olurdu. Hiç aramadı. Bu saatten sonra ondan tenezzül edip ne para ne de şarkı alırım" sözleriyle noktaladı.

Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı? - Magazin Haberleri

Coşkun'un bu açıklamaları sonrasında gözler Akçıl'a çevrildi. Akçıl'ın Coşkun'a vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

0x0-sinan-akcil-kimdir-kac-yasinda-nereli-sinan-akcil-bosandi-mi-evli-mi-sevgilisi-kim-1657570845704.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN