Sırtınızı yaslayın gerisini düşünmeyin! İşte ucunda ölüm olsa bile sizi satmıcak en güvenilir burçlar!

Sırtınızı yaslayın gerisini düşünmeyin! İşte ucunda ölüm olsa bile sizi satmıcak en güvenilir burçlar!

Astrologlara göre en güvenilir burçların hangisi olduğunu öğrenmek ister misiniz? Sırlarınızı ve dertlerinizi gönül rahatlığıyla paylaşabileceğiniz o burçları sizin için araştırdık. İşte en güvenilir o burçlar.

Bir sırrınızı paylaşmayı düşünüyorsanız, bazı insanların ağzı hiç sıkı değildir. Dedikoduları anında ağzından kaçıran ya da kendini daha iyi göstermek için senin düşüncesizliklerini çabucak anlatacak birini hepimiz biliyoruz. Bu yüzden sırrını paylaşmadan önce, en derindeki düşüncelerinizi kiminle paylaşacağınızı düşünün. Kime güveneceğinizi anlamanıza yardımcı olmak için astrolojiye döndük. Profesyonel astrologlardan, genel olarak güvenilirden sarsılmaz derecede erdemli olana kadar en güvenilir burçlar hakkında bilgi almak için okumaya devam edin.

YAY BURCU

Yay, güvenilirliğin zirvesinde olan bir burçtur. Heyecan arayan ve maceracı kişilikleri onları çok açık fikirli yapar, ancak bu her zaman hareket halindeki yaşam tarzı bazen onların biraz pervasız ve sıkı olmayan ağız olmalarına neden olabilir. Anahtar, hayatınızdaki Yay'ın sessiz kalmanın ne kadar önemli olduğunu anlamasını sağlamaktır.

Ünlü bir astrolog, Yayları "açık, dürüst ve kim oldukları konusunda güvende" olarak tanımlıyor. Bunun çoğu, "genişleme gezegeni Jüpiter tarafından yönetilmeleri, dolayısıyla yaptıkları, söyledikleri veya düşündükleri her şeyin büyük olması" olduğunu açıklıyor. Kendilerini ifade etme konusunda kendilerine güveniyorlar ve insanların neden gerçeği saklamaya çalıştıklarını anlamıyorlar. Bu nedenle, onlara yalan söylemektense sırrınızı saklamayı tercih ederler.

Bu aynı zamanda başkalarının da onların izinden gitmek isteyeceğini umarak kendi yolunu çizmeyi seven bir işarettir. Kendilerini lider ve guru olarak algılarlar, bu nedenle sevdiklerine karşı her zaman kendilerini sorumlu hissederler. Yaylar başarısız olmayı sevmezler, bu yüzden gizli bilgileri paylaştığınızda sizi hayal kırıklığına uğratmaktan kaçınırlar.

1.jpeg

BAŞAK

Bir Başak'a haksızlık ettiyseniz, muhtemelen kin besleyecek ve tüm analizlerinden sonra biraz kinci olabilir. Ama yakın çevrelerindekiler söz konusu olduğunda, son derece ilkelidirler.

Bir Başak'a güvenebilirsiniz, çünkü onlar titiz, çalışkan ve düzenli olmaları ile tanınırlar. Ayrıntılara çok dikkat ettikleri için, en derindeki düşüncelerinizi ve duygularınızı ve bunlardan hangilerinin başka bir yerde paylaşılmaması gerektiğini anlayabilirler.

Bu eleştirel yaklaşım aynı zamanda onları kaos zamanlarında istikrarlı ve rasyonel bir varlık haline getirir. Onlara karşı dürüst olduğunuz sürece aynı şekilde cevap vereceklerdir. Gördüğünüz şey, bu işaretle elde ettiğiniz şeydir, bu yüzden hayatınızdaki Başak ile samimi konuşmaktan çekinmeyin.

AKREP

Akrepler gizemlidir ve bu zor havayı korumanın bir parçası da sırlarınızı kendilerine saklamak anlamına gelir. Güven sorunları olmasına rağmen sorunları ve zor zamanları paylaşmak için harikalar.

Bu işaretler doğası gereği başkalarına güvenmezler, bu nedenle kendileri için güvenilir ve sadık olmanın ne kadar önemli olduğunu bilirler. İnsanların sırları onları öbür dünyaya kadar takip edecek.

En derin ve en karanlık sözlerini mezara götürecek olsalar da karşılığında aynı dürüstlüğü beklemeyin. Sırlar ve yüzeyin altında saklı şeyler gezegeni Pluto tarafından yönetiliyorlar, bu yüzden gardlarını düşürmeleri zor.

2-003.jpg

OĞLAK

Oğlak, kendi duygularını paylaşmaktan hoşlanmayan bir burçtur ve bu, onlara güvendiğiniz şeylere de yansır. Onları açılmaya zorlamak için aşırı önlemler gerekecek. Onlar sadece gerektiğinde destek direğiniz olarak hareket etmeyecekler, aynı zamanda kalın dış görünüşleri altında en karanlık sırlarınızı da koruyacaklar. Son derece güvenilir olduklarını ve size bir söz verdiklerinde takip edeceklerini ve ciddi olacaklardır.

Sadece sır saklamanın dışında, bu, özellikle işyerinde, hayatın her alanında ahlaki ve etik olmaya güvenebileceğiniz bir işarettir. Oğlak'ın paraya, statüye ve zirveye çıkmaya çok değer vermesine rağmen, çok ilkeli olduklarını ve gittikleri yere ulaşmak için yalan söyleyip hile yapmayacakları açıklanıyor. Herhangi bir düşüncesizliğin sonunda onları yakalayacağını ve başarı planlarını engelleyeceğini biliyorlar.

YENGEÇ

Yengeçler arkadaşlarını ve ailelerini kendilerinden üstün tutar ve bu insanları yaşamlarında beslemek için doğal bir eğilime sahiptir. Sert kabuklara sahip olsalar da, Yengeçler her şeyi ciddiye alır ve başkalarına kendi kendilerine istediklerini yaparlar.

Yengeçlerin derin empatisi aynı zamanda güvenilir olmakla eşdeğerdir. Yüksek düzeyde duygusal zekaları, başkalarının acılarını ellerinden gelen en iyi şekilde anlamalarını sağlıyor. Doğru ve yanlış konusunda keskin bir anlayışları var ve gerçekten arkadaşlarının kendilerine güvenmelerini istiyorlar. Onlara yakın birini hayal kırıklığına uğratmak, bir Yengeç için tamamen söz konusu değildir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN