Siyah Noktalardan Kurtulmak Mı İstiyorsunuz? O Zaman Bu Yöntemi Mutlaka Deneyin!

Siyah Noktalardan Kurtulmak Mı İstiyorsunuz? O Zaman Bu Yöntemi Mutlaka Deneyin!

Birçok insanda siyah nokta vardır: gözenekleriniz tıkandığında ortaya çıkan küçük, koyu lekeler. Çoğunlukla yüzünüzde ortaya çıkıyorlar, bu durum can sıkıcı olabilir çünkü herkes tarafından görünebilir olabiliyor. Onlardan kurtulmak için pahalı kremler ve tedaviler satın almanıza gerek yok, bu kullanışlı ev yapımı ilaçları da deneyebilirsiniz. Çok daha basitler ve aynı zamanda çok daha ucuzlar!

Bunlar siyah noktalardan kurtulmanıza yardımcı olacak üç kullanışlı ev yapımı çözüm.

haberici-002.jpg

YUMURTA VE LİMONLU YÜZ MASKESİ

Bu güçlü yüz maskesinin bileşenleri, sivilce ve siyah noktalardan kurtulmak söz konusu olduğunda onu çok faydalı kılar. Limonun büzücü etkisi vardır, cildi temizler ve bakterileri öldürür. Sonra, fazla sebumu cildinizden çıkarmaya ve onu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olan yumurta var.

MALZEMELER

1 yumurta beyazı
birkaç damla limon suyu

HAZIRLANIŞI

İki malzemeyi birlikte karıştırın ve karışımı yüzünüze uygulayın. 20 dakika bekletin ve ardından ılık suyla durulayın. En iyi etki için bu yüz maskesini haftada iki kez kullanın.

Siyah noktaları gidermek için iki alternatif yöntem ve kullanışlı formüller hakkında bilgi almak için okumya devam edin.

haberici2.jpg

ÇİLEK YÜZ MASKESİ

Çilekler sadece yemek için lezzetli değildir; ayrıca cildinizdeki siyah noktaların ve fazla sebumun giderilmesi söz konusu olduğunda çok faydalı olabilirler.

MALZEMELER

5 çilek
1 yumurta beyazı
1 yemek kaşığı bal

HAZIRLANIŞI

Tüm malzemeleri macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Cildinizin temiz olduğundan emin olun ve ardından yüz maskesini uygulayın. 20 dakika bekletin ve ardından ılık su kullanarak tekrar durulayın.

YOĞURT VE LİMONLU YÜZ MASKESİ

Yoğurt ve limonu birleştirirseniz, cildinizi tamamen temizleyecek, siyah nokta ve cilt yüzeyindeki aşırı sebumla mücadele edecek harika, doğal bir yüz maskesine sahip olursunuz.

MALZEMELER

2 yemek kaşığı normal yoğurt
½ yemek kaşığı limon suyu

HAZIRLANIŞI

İki malzemeyi birlikte karıştırın. Maskeyi yüzünüze uygulayın ve 20 dakika bekletin. Daha sonra ılık su ile durulayınız. Bu maskeyi haftada bir kez kullanın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN