Sizi 10 Yaş Daha Küçük Gösterecek! Bu Yöntem İle Yüzünüzdeki Leke ve Kırışıklıklara Veda Edeceksiniz

Sizi 10 Yaş Daha Küçük Gösterecek! Bu Yöntem İle Yüzünüzdeki Leke ve Kırışıklıklara Veda Edeceksiniz

Havaların ısınmasıyla birlikte cildimizde güneş yanıkları ve kırışıklar belli olmaya başladı. Özellikle güneş lekeleri en çok şikayet edilen rahatsızlıklardan biri. Bu lekeler için kremler veya da farklı yollara başvura biliyoruz. Peki bizi güneş lekelerinden kurtaracak ve kırışıkları geçirecek yöntemler neler? İşte sizin için derlediğimiz o gizli formüller...

Güneş lekeleri yüzde istenmeyen bir görüntü bırakabiliyor. Özellikle güneşin oluşturduğu kırışıklar daha yaşlı görünmenize neden olabilir. Yüzde oluşan bu leke ve kırışıklar için binlerce para harcaya biliyoruz. Bizde sizin için evde kolayca buluna bilinen malzemelerle yeni formüller keşfettik. Bu formül ile hem yüzünüzdeki lekelerden hem de kırışıklarınızdan kurutulacaksınız. Dermatologlar tarafından önerilen bu yönetim etkisini görünce şok olacaksınız.

YÜZDEKİ KIRIŞIKLIKLAR NEDEN OLUŞUR?

Havaların ısınmasıyla birlikte güneşe maruz kalabiliyoruz. Bunla birlikte hava kirliliği, sağlıksız beslenme, stres, uyku bozukluğu gibi nedenler yüzde kırışıklıklara, genişlemiş gözenekler, donuk cilt gibi sorunlara yol açar.

a7-3.jpg

BU YÖNTEM İLE DAHA CANLI YÜZE SAHİP OLUN

Bu yöntem ile tüm kırışıklıklarınıza veda edeceksiniz. Buzlanma formülü ile kan damarlarınız daralır ve iltihabı düzenler. Yüzünüzde anında parlaklık bir aydınlık oluşur. Cildinizi daha parlak, canlı ve ışıltılı durur.

YÜZDEKİ LEKELERE SON!

Cilt üzerine koyduğumuz buz ile kan akışını iyileşir ve gözenekler küçür. Yüzdeki yağ üretimini de engelleyerek kızarıklığı ve iltihabı azaltmaya yardımcı olabilir.

YÜZDEKİ ŞİŞKİNLİĞİ ALIR

Aynı zamanda bu yöntemi düzenli olarak yaparsınız, genişleyen kan damarları küçülür ve yüzünüzdeki şişlikler iner. Böylece göz altı şişliklerinden kurtulmaya yardımcı olur.

YAŞLANMAYI ÖNLER

Öte yandan buzun soğuk etkisi ciltteki gözenekleri sıkılaştırır ve ortaya çıkan kırışıklıkları ya da ince çizgilerin belirtilerini alır götürür.

GÖZ ÇEVRESİ MORLUKLARINI YOK EDİN

Göz altınızda oluşan morluklar ve şişkinlikler olduğunuzdan daha yaşlı görünmenize sebep olur. Birkaç buz küpüyle göz altınızda ve göz çevrenizde oluşan bu problemleri ortadan kaldırabilirsiniz.

a8-5.jpg

Göz altına nazikle buz parçalarıyla kompres yaparak şişkinlikleri giderebilir ve morlukların azalmasını sağlayabilirsiniz. Buz küplerine su yerine yeşil çay koyarak da alternatif yaratabilirsiniz.

Buz Uygulamasının Faydaları

Buz uygulamasının bazı büyük faydaları vardır. Yeni favori güzellik rejiminiz olabileceğini düşünüyoruz! İşte buz tedavisinin inanılmaz faydalarından bazıları;

  • Kan akışınızı iyileştirir. Bu, cildinizin daha taze ve genç görüneceği ve aynı zamanda sağlıklı bir ışıltıya sahip olacağı anlamına gelir.
  • Sivilceleri, kızarıklıkları ve diğer düzensizlikleri azaltır ve cildinizin çok daha pürüzsüz görünmesini sağlar.
  • Soğukluk göz çevresindeki koyu halkalar için çok etkili bir tedavi olduğu için daha uyanık görüneceksiniz. Şişliği azaltır, bu yüzden göz altı torbalarına veda edin! Efekti arttırmak için, biraz salatalığı da buz küpleriyle karıştırabilirsiniz.
  • Gözenekleri küçültür ve cildinizin pürüzsüz olmasını sağlar. Bu onu makyaj için mükemmel bir temel yapar; daha iyi görünecek ve daha uzun süre yerinde kalacaktır.
  • Buzlanma tekniğini düzenli olarak uygulamak kırışıklıkları azaltabilir ve önleyebilir.

a8-5-001.jpg

EVDE BUZ TEDAVİSİNİ NASIL UYGULARSINIZ?

Peki buz yöntemini nasıl uyguluyorsunuz? Suyu yeşil çay, salatalık suyu, gül suyu, limon veya papatya çayı ile karıştırın ve bunu bir buz kalıbına dökün. Dondurucuda donmasına izin verin, böylece ertesi sabah bir buz küpü çıkarabilirsiniz. Bir iki dakika bekleyin ki buz çok fazla soğuk olmasın. Buz küpünü plastik bir torbaya veya kağıt havluya sarın, buz küpünün cildinizle doğrudan temas etmemesi en iyisidir çünkü aşırı soğuk cildinize zarar verebilir ve istediğiniz bu değildir. Buz küpünü dairesel hareketlerle yüzünüzde gezdirin. Bunu her sabah yapın ve sonuca şaşıracaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN