ŞOK Aktüel Kataloğunda Neler İndirimli? 18-24 Mayıs Haftasında Yaza Merhaba Dedirtecek İndirimli Ürünler ŞOK Raflarında....

ŞOK Aktüel Kataloğunda Neler İndirimli? 18-24 Mayıs Haftasında Yaza Merhaba Dedirtecek İndirimli Ürünler ŞOK Raflarında....

Yaz indirimleri Mayıs ayının ikinci haftasında ŞOK katoloğunda yerini aldı. Çeşit çeşit termoslardan, bisikletlere, piknik keyfini katlayacak mangallardan beş çayı için atıştırmalıklara kadar onlarca üründe indirim var. Resmi tatil olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda ailecek güneşin tadını çıkarmak isteyenler ŞOK marketin bu haftaki indirim katoloğu ile daha da keyiflenecekler.

ŞOK market 18-24 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak olan aktüel ürünler kataloğunu sosyal medya hesabından paylaştı. 18 Mayıs Çarşamba günü başlayan indirimler 24 Mayıs'a kadar devam edecek. Uzun bir kışın ardından yaza merhaba derken ŞOK indirimli ürünleri ile piknik keyfi katlanacak. İndirimli ürünler katoloğunda piknikte kilo alanlar unutulmayarak onlarca spor malzemesi de yer aldı.

ŞOK katoloğunda ayrıca iki farklı çok amaçlı kullanıma uygun dolaplarda yer alıyor. Katoloğ da yer alan dikey derin dondurucu da hem fiyatı hem de 7 çekmecesi ile dikkatleri çekiyor. Ayrıca 2 yıl garantili çamaşır ve bulaşık makinesi de indirimli ürünler arasında. ŞOK marketleri bu hafta çocukları da unutmadı. Bilgisayar aksesuarlarından dart tahtasına kadar bu hafta ŞOK'ta yok yok. İşte piknik malzemelerinden spor aletlerine atıştırmalıklardan teknoloji ürünlerine kadar birbirinden cazip onlarca ürünün tam listesi...

ok-indirimleri-18-24-mayis.jpg

İlk ŞOK indirim katoğunda 799 liralık çocuk bisikleti dikkat çekerken 249 liradan 79 liraya kadar 4 tip ve boy termos da yer alıyor. Katoloğ da ayrıca mangal, mangal kömürü ve masa örtüsü de yer alıyor. Bu bu hafta 25 lira üstü alış veriş yapanlar için ayrıca bulaşık deterjanı ve atıştırmalıkların vazgeçilmezi bisküvide yer alıyor.

ok-indirimleri-18-24-mayis1.jpg

İkindi indirim katoloğunda evde değişiklik yapmak isteyenler için fiyatı 1399 liradan 1499 liraya kadar değişen 2 çeşit beyaz gardolap yer alıyor. Ayrıca scooter ve kaykayın indirimliler listesinde yer aldığı aktüel katoloğda televizyon ve taşınabilir bilgisayar da var.

ok-indirimleri-18-24-mayis2.jpg

Üçüncü ŞOK katoloğunda ise piknikte kilo alanlar için spor malzemeleri var. Üçüncü katoloğda su sebili ve bulaşık ile çamaşır makinesi de bulunuyor.

ok-indirimleri-18-24-mayis3.jpg

ŞOK dördüncü indirim katoloğunda spor malzemeleri ile bilgisayar aksesuarları bulunuyor.

ok-indirimleri-18-24-mayis4.jpg

ŞOK marketlerin beşinci katoloğunda spor yapanlar için kaslarını da geliştirecekleri ağırlıklar ve spor aletleri de var.

ok-indirimleri-18-24-mayis5.jpg

ŞOK altıncı katoloğda da taraktan, aynaya, dudak parlatıcıdan ojeye kadar çeşitli ürünler yer alıyor.

ok-indirimleri-18-24-mayis6.jpg

ŞOK marketlerin yedinci ve son katoloğu ise atıştırmalıklara ayrılmış. Çeşit çeşit bisküviler ile dondurmalar şok katoloğunda yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN