Sokakta yorganla dolaşan gençleri başkan çaya davet etti

Sokakta yorganla dolaşan gençleri başkan çaya davet etti

Sivas'ta hava sıcaklığı sıfırın altına inince gençler soğuğa dikkat çekmek için caddelerde yorganla dolaştıkları anların fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. Belediye Başkanı Sami Aydın, gençlere çay davetinde bulundu: "Gençler beni bulun. Bir ara sizleri çaya bekliyorum, ısınırız."

Sivas'ta mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklığı, önceki günden itibaren kar soğuğuna dönüştü. Dün gece kentte hava sıcaklığı sıfırın altında 5 derecelere kadar düştü.

Bir grup gencin Atatürk caddesi üzerinde yorgana sarılarak dolaştığı ve "Sivas'ta havalar soğudu, yorgansız sokağa çıkmayın" notuyla paylaştığı fotoğraf yoğun ilgi gördü.

18-11/14/sivas.jpg

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaşarak, "Havası sert insanı mert Sivas. Hem de yün yorgan. Gençler beni bulun. Bir ara sizleri çaya bekliyorum, ısınırız" ifadelerini kullandı.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN