Solmaz Çiros zıvanadan çıktı! Ünlü olmak için yaptığı şey pes dedirtti! Çocukların önünde çirkin hareketler: "Bu ne rezalet"

Solmaz Çiros zıvanadan çıktı! Ünlü olmak için yaptığı şey pes dedirtti! Çocukların önünde çirkin hareketler: "Bu ne rezalet"

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Evleneceksen Gel' adlı programla ünlenen Roman kızı Solmaz Çiros, zıvanadan çıktı. Ünlü fenomen çocukların da katıldığı bir etkinlikte yaptığı dansla tepki topladı.

2015-2017 yılları arasında önce Star TV'de daha sonra ise Show TV'de Seda Sayan'ın sunumuyla izleyiciyle buluşan 'Evleneceksen Gel' adlı programla ünlenen Solmaz Çiroz'un son hareketi tepki topladı.

Yayınlandığı döneme damga vurarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Evleneceksen Gel' adlı programla ünlenen Roman kızı Solmaz Çiros, son hareketiyle tepkilerin odağındaki isim haline geldi.

Canlı yayında yaptığı danslarla ünlenen ve sonrasında TV 8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Aşk-ı Roman dizisinde kısa bir süre rol alan Solmaz Çiros, katıldığı bir davette yaptığı dansla tepki topladı.

ÇOCUKLARIN ÖNÜNDE YAPTIĞI DANS TEPKİ TOPLADI

Sosyal medya hesabında 756 bin takipçisi bulunan 26 yaşındaki fenomen, programın bitmesinden sonra aldığı kilolarla ve geçirdiği estetik ameliyatlarıyla değişime uğrayarak bambaşka biri oldu.

Son olarak çocukların da izleyici olarak katıldığı bir davette sahne alan Solmaz Çiroz, çocukların önünde yaptığı dansla tepki topladı. Solmaz Çiroz'un çocukların önünde dans ettiği anlar sosyal medyada kullanıcılarının "Bu ne rezalet" şeklinde tepkisini topladı.

İşte ünlü fenomenin tepki toplayan dansından görüntüler...

SOLMAZ ÇİROS'DAN KALÇA ŞOV 7

SOLMAZ ÇİROS'DAN KALÇA ŞOV 4

SOLMAZ ÇİROS'DAN KALÇA ŞOV 3

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN