Son bir hafta! ING Bank'ın emekli promosyonu kampanyası kaçmaz! Yeni rakamlar zirveye oynadı!

Son bir hafta! ING Bank'ın emekli promosyonu kampanyası kaçmaz! Yeni rakamlar zirveye oynadı!

Yıl başında emekli ve memurların yıllık maaşlarına zam yapılmasının ardından dikkatler bankaların emekli vatandaşlar için hazırladığı promosyon kampanyalarına çevrildi. Bu kapsamda ING Bank'ın emekli maaşlarına verdiği promosyon rakamları ilgi çekti. İşte detaylar..

2023 yılında memur ve emeklilerin maaşlarına son altı aylık enflasyon oranı ve sosyal yardımların payı dikkate alınarak yüzde 30 zam yapıldı. Zam sonrası bankaların emekli maaş promosyonlarına zam kampanyaları yapıldı. Hazırlanan kampanyalar için hem başvuru tarihleri hem de kişi sayıları yeniden güncellendi.

ING BANK 2023 EMEKLİLİK PROMOSYON ÖDEMELERİNDE SON 10 GÜN

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık ayı enflasyon oranını 3 Ocak 2023'te açıkladı. Kritik enflasyon oranının açıklanmasının ardından dikkatler memur ve emekli maaşlarındaki artış oranlarına çevrildi. TÜİK'in enflasyon verilerini duyurmasının sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaşlarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son altı ayda önce enflasyon ve sosyal yardım oranlarını ekleyerek memur ve emekli maaşlarına yüzde 25 zam yapacağını açıklamış, ancak daha sonra bu oranın yüzde 30'a çıkacağını duyurmuştu. Bu açıklamaların hemen ardından ise memur ve emeklilerin yeni yılda alacakları maaşları belli oldu.

EYT sözleşmesi 2022'nin son gününde milyonlarca emekli tarafından yakından takip ediliyor. Bu nedenle bankaların yeni yıl zamları, asgari ücret artışları ve EYT düzenlemeleri ile 2,5 milyon yeni emekliye yönelik emeklilik teşviki ödeme kampanyası gündemde.

ING Bank'ın emekli promosyonu kampanyası

PROMOSYON ÖDEMELERİNDE GÜNCEL RAKAMLAR

Milyonlarca emekli vatandaş bankaların promosyon kampanyalarını yakından takip ediyor. Bankalar, müşteri ve yeni müşteri kaybetmemek için yaşlılık yardımlarını teşvik etmek için birbirleriyle yarıştı. Özel bankaların yanı sıra kamu bankalarının da katılımıyla rekabet iyice kızıştı.

2023 yılı için yapılması planlanan zamlar ve düzenlemelerle birlikte promosyon ödemeleri için yapılması gereken yeni güncellemelerle ortaya çıkacak rakamlar merak edilmeye başlandı. ING Bank da bu konuda kampanyalarını güncelleyen bankalardan birisi oldu. Bu nedenle vatandaşlar yıl başında ING Bank'tan emekli maaşı alanlara ne kadar para verileceğini araştırıyor.

ING Bank internet sitesindeki bilgilere ve kampanya koşullarına bakıldığında;

1 aylık maaş 3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar ise 4.500 TL,

3.500 TL ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında bir maaş geliri varsa 5.250TL,

7.500 TL ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında bir maaş geliriniz varsa 6.750 TL,

10.000 TL ve üzerinde bir aylık geliriniz varsa 7.500 TL nakit promosyon alabilirisiniz.

Kampanyadan 3 yıldır emeklilik planımıza dahil olan ve nakdi destek alan mevcut ve yeni emeklilik müşterilerimiz faydalanabilir. Promosyon ödemelerinden yararlanmak için herhangi bir ürün şartı yoktur.

Promosyon sözleşmesinin imzalanmasından sonra başka koşul olmadan 3.500 TL'ye kadar aylık net maaş için 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arası net maaş için 5.250 TL ve 7.500 TL ile 10.000 TL arası maaş için 6.750 TL ile 10.000 TL üzeri maaş için 7.500 TL ödemeler hesaplarınıza anında yatıralacaktır. Kmapanya 1 Ocak 2023 ile 31 Ocak 2023 tarihleirnin arasında nakit olarak promosyon ödeneği alanlar için geçerli olup bu tarihlerin dışında kampanyadan yararlanan müşteriler nakit promosyon alamayacaklardır. Nakit Promosyon Taleplerine ilişkin işlemler ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığıyla yapılabilmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN